Gavetips som alltid treffer!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Det finnes noen gaver en faktisk ikke kan få nok av, de faller under kategorien «velvære» og går ofte hånd i hånd med «egentid». Gavene har lang holdbarhetsdato, behandlingene kan skreddersys og favner om alt i fra akupunktur til pedikyr. Vi tok en prat med Koch, BeWell og Makeup Art for å høre hva som er de mest ettertraktede julegavene til både han og henne.

Spa and wellness setting with flowers and towels. Dayspa nature products

 

BeWell klinikken er massasje en stor hit som gave. Det som er fint her er at en selv kan velge blant ulike typer massasje, og lengder og dermed også prisen på gaven. BeWell har en kjempeflink massasjeterapeut som også tilpasser massasjen etter kundens ønsker, slik at en er sikret å bli fornøyd. Her er det både damer og menn som kjøper behandlingene, gjerne til sin bedre halvdel. Ved BeWell ser en også en økende trend i kjøp av kosmetiske rynkebehandlinger. Det er gjerne av menn som har fått spesifikke instrukser fra sin utkårede om hva årets julegave bør bestå i, og da er det jo farlig å avvike fra forventningene. Da er det ofte gavekort det kjøpes, slik at en fritt etterpå kan velge hva slags kosmetisk behandling man ønsker. Det gjelder for så vidt gavekort generelt – de kan brukes på alle behandlinger og produkter på både BeWell Klinikken og på Makeup Art. Derfor er de også veldig populære som julgave! Kvadrat selger også gavekort som kan brukes på hele senteret. Mulighetene er mange!

Makeup Art gis mye neglebehandlinger og brynsstyling som behandlingsgaver, og som Makeup Art har som spesialområder.  Det kan være fra venninner eller fra kjærester. Julen er vel den tiden på året da Makeup Art har flest mannlige besøkende, nettopp for å kjøpe årets gave. Også her er gavekort populært å kjøpe, siden en selv da kan velge spesifikk behandling etter gavene er delt ut. “Vi ser også at behandlingene kompletteres med enkelte produkter. Her er særlig julekalenderen fra Babor en kjempehit og som vi selger hundrevis av hver eneste jul”. Spør gjerne om det er flere igjen i butikken.

Koch Parfymeri & Hudpleie tilbyr også behandlinger. Kjønnsfordelingen blir også jevnere, da det er flere menn som besøker butikken. “Hos oss er det veldig populært å kjøpe gavekort på behandling som gave til hun som trenger en liten velfortjent pust i bakken. De behandlingene som folk oftest ønsker seg er en enten en deilig 60-minutters ansiktsbehandling eller en avslappende aromamassasje”, forteller hudterapeut Julie hos Koch parfymeri og hudpleie.

Synes du dette hørtes interessant ut, og vil vite mer om tilbudet og prisene til de ulike? Ja, da har vi gjort det enkelt for deg. Trykk på linkene under 🙂

Koch Parfymeri & Hudpleie – klikk her
Makeup Art – klikk her
BeWell – Helse – Klikk her 
BeWell – Kosmetiske – Klikk her

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Åpent i dag
10-21