Huskeliste til bilturen

Solbriller til barn fra Synsam på Kvadrat

Enten du skal på en kort dagstur, en lengre kjøretur i Norge eller sitte noen timer i leiebil i Italia, er det deilig å være godt forberedt.

Du finner alt du trenger til bilturen på Kvadrat

Airpods Pro

fra NetonNet

Ønsker du å høre på annen musikk enn resten av familien i bilen, eller spiller ikke radioen sommerlåtene du bare må høre under bilturen? Da anbefaler vi å pakke med seg Airpods Pro i baggen. De gir også sjåføren muligheten til å ha samtaler hands-free mens en kjører, slik at en kan opprettholde fokus på veien samtidig som en holder kontakten med venner, familie eller kolleger hjemme.

Spill for barn

fra Norli

Å pakke med seg spill til bilturen kan definitivt gjøre hele reiseopplevelsen mer behagelig for både barna og de voksne. Velg gjerne et spill som både kan spilles i bilen og på pausestoppet, slik som f.eks. Junior Colour Brain fra Norli på Kvadrat. Spill under pausestoppet kan være en fin måte å bryte opp reisen på og gi barna muligheten til å strekke på bena, få frisk luft og ha det gøy sammen.

Solbriller til barn

fra Synsam

Gjør bilturen mer komfortabel for barna med innkjøp av solbriller for å redusere blending og anstrengelse for øynene. Solbrillene kan også være et kult og morsomt tilbehør som gjør dem enda mer begeistret for turen. La barna velge solbrillene selv, kanskje blå er favorittfargen? Da passer disse solbrillene fra Synsam på Kvadrat perfekt.

Kjøleboks

fra Clas Ohlson

Pakk med deg friske snacks, drikke, frukt og andre forfriskninger for å holde energien oppe under bilturen. Med hjelp av kjøleboksen kan du også nyte et deilig og hjemmelaget måltid selv når du er på veien. Hva med å ha piknik på et av pausestoppene?

Nakkepute

fra Enklere Liv

Ved å gi barna en nakkepute, gir du dem muligheten til å hvile og sove på en mer ergonomisk måte, noe som kan gjøre bilturen mer behagelig og avslappende for dem.

Drikkeflaske

fra Brødrene Pedersen

Ved å ha en drikkeflaske tilgjengelig, kan du enkelt fylle den opp med drikke i løpet av kjøreturen. Lilac posy-drikkeflasken fra Brødrene Pedersen på Kvadrat varer i årevis og holder drikken kald i opptil 41 timer eller varm i opptil 18. Perfekt for roadtrips!

Sommerquiz

fra Ark

Hvem kan mest om musikk, sport, film, geografi og historie i bilen? Hva med å teste gjengen i sommerquiz? Perfekt aktivitet på hjul!

Førstehjelpspakke

fra Vitusapotek

Å ha en førstehjelpspakke i bilen gir deg trygghet og sikkerhet, og du kan raskt håndtere mindre skader på stedet. Sørg for å sjekke og oppdatere førstehjelpspakken regelmessig, slik at du har alt du trenger tilgjengelig hvis situasjonen skulle oppstå.

God (bil)tur!