Dette vil barna elske på Kvadrat

Kvadrat er et eldorado for barn og ungdom.

Med eget prisvinnende e-sportssenter, en populær spillehall, lekeplass og balansepark ligger alt til rette for gode opplevelser. Våre butikker har noe for alle aldre og interesser, og vi har mange sittegrupper hvor du kan ta en pause når det trengs.

Nyt en matbit og noe leskende

På Kvadrat er det over 20 serveringssteder! Her kan du nyte smakfulle matretter fra alle verdenshjørner, en god kopp kaffe, duggfrisk smoothie – eller iskrem i alle regnbuens farger!

Mange familier liker seg i foodcourten. Flere av spisestedene tilbyr også uteservering. Du kan ta med deg barnevogn på alle kaféer og restauranter.

Ta lappen på Kvadrat

Alle små barn kan få førerkort i de kule Kvadratbilene våre! Her kan barna få førerkort til både brannbil, politibil, racerbil og mange flere.

Bilene er enkle å trille rundt. De voksne får plass til vesker og shoppingposer i egen hylle og det er til og med plass til kaffekoppen!

Bilferie?

På Kvadrat parkerer du alltid gratis og vi har en av Rogalands største ladestasjoner for elbil. Du finner ekstra romslige parkeringsplasser for familier nær inngangene våre.

Tips til opplevelser?

Vi har den mest besøkte turistinformasjonen i Rogaland og kan hjelpe deg å finne severdigheter, turer i regionen, overnatting - og mye mer!