6 tips til deg som er ungdom på Kvadrat

Vi har samlet noen tips spesielt til deg som er ungdom – slik at du kan få en best mulig opplevelse når du besøker oss.

De beste ungdomsbutikkene

På Kvadrat finner du mange butikker som passer for ungdom. Her kan du velge å vrake i både klesbutikker, skobutikker, sportsbutikker og teknisk utstyr. Her finner du blant annet klesbutikker som Junkyard, Bik Bok, Carlings, Gina Tricot, Chosen, Levi´s Store og Session. Trenger du det lille ekstra er det godt utvalg av smykker på Glittter og Maanesten. På Teknikkmagasinet finner du fete dingser i alle format.

Digg og rimelig mat

Har du lite penger på kortet så passer det nok godt med en lunsj som ikke koster all verden. På Kvadrat finner du mange favoritter som for eksempel McDonald's, Burger King, Big Bite og Yummy Time.

Ha kontroll på mobilen

Du kan lade mobilen din flere steder på Kvadrat. Du finner ladepunkter på Einherjar og i foodcourten. Det er gratis tråløst nett i alle fellesareal. Se etter Free WiFi Kvadrat, logg inn ved å oppgi navn og telefonnummer.

Dersom du har vært uheldig reparerer Phoneklinikken knuste glass i mobiltelefoner, nettbrett o.l. Du finner den i 1. etasje ved hovedinngang C, ved Nille.

Slapp av med venner uten kjøpepress

Noen ganger har du sikkert bare lyst å slappe av med venner, i en god stol uten å føle at du må kjøpe noe på kafé. Det er mange gode sittegrupper plassert rundt på senteret hvor du kan ta en pause når det trengs. Opp trappen ved hovedinngangen finner du også Einherjar, som er en sosial møteplass laget for ungdom! Her kan du henge med venner og chille, eller ta deg en tur inn på e-sportsenteret.

Har du behov for et sted å legge skolesekken eller jakken? Det finnes gratis oppbevaringsbokser ved Deja Vu i sør og ved Vinmonopolet i nord.

Få mest mulig ut av pengene dine

Flere av spisestedene på Kvadrat har bonuskortordninger. Spør i kassen – så sikrer du deg den beste dealen!

Har du fylt 15 år kan du bli med i Kvadrat sin kundeklubb. Som Plusskunde mottar du eksklusive tilbud og informasjon på SMS. Meld deg inn her.

Finne fram

Bussen stopper like utenfor Kvadrat og går ofte til Stavanger og Sandnes. Er du over 16 år kan du leie bysykkel som står utenfor hovedinngangen.

Hvis du vil ha hjelp til å finne et sted på senteret, du trenger busstider eller annet, kan du spør i kundesenteret. De som jobber der har sort belte i Kvadrat, og kan guide deg i riktig retning da de vet hvor alle våre butikker, servicetilbud og tjenester er lokalisert.