Årets mest trendy sandaler

Sandaler
BLACK heklet fotsengsandal finner du hos DNA på Kvadrat
Sandaler
XIT-sandal fra Din sko på Kvadrat
Sandaler
Birkenstock Arizona fra Eurosko (Shoe Gallery) på Kvadrat
Sandaler
B&CO-sandal fra Skoringen på Kvadrat
Sandaler
Rieker tropic sandal fra Mani på Kvadrat

Når solen skinner og temperaturen stiger, er det på tide å slippe føttene fri og omfavne sommeren med stil.

La oss utforske noen av årets mest trendy sandaler

Vi har tatt en tur innom skobutikkene på Kvadrat og forhørt oss om hva som er de hotteste skotrendene i år. La oss ta en titt på hva vi har funnet ut!

BLACK heklet fotsengsandal

fra DNA på Kvadrat

BLACKs heklede fotsengsandal er en perfekt kombinasjon av komfort og stil, med lekre og trendy detaljer som skiller den ut fra mengden. Denne sandalen er ideell for deg som ønsker å legge til et unikt og moderne preg på antrekket ditt.

Pris: 699,-

XIT-sandal

fra Din sko på Kvadrat

Disse sandalene er ikke bare trendy, men også utrolig komfortable og enkle å bære, noe som gjør dem til et populært valg blant skoentusiaster. Enten du skal på stranden, en sommerfest eller bare ta en spasertur i byen, vil disse sandalene gi komfort gjennom hele dagen.

Pris: 500,-

Birkenstock Arizona

fra Eurosko (Shoe Gallery) på Kvadrat

Birkenstock Arizona er en klassisk og tidløs sandal som har bevist sin popularitet gjennom årene. Denne sandalen kombinerer stil, komfort og funksjonalitet på en enestående måte, og har blitt en klar favoritt for hverdagsbruk.

Pris: 1699,-

B&CO-sandal

fra Skoringen på Kvadrat

Denne sandalen passer både til hverdag og fest med sin dekorative rem. Sandalens overdel og innside er laget av imitert skinn, og den myke og smidige teksturen gir en behagelig passform.

Pris: 799,-

Rieker tropic sandal

fra Mani på Kvadrat

Det er ikke uten grunn at denne sandalen er sesongens bestselger hos Mani. Med sin lette og støtdempende såle vil denne sandalen være din ultimate følgesvenn for en komfortabel og trendy sommer.

Pris: 799,-

Årets sandaler finner du på Kvadrat.