Alt du trenger til campingferien

Staal stormkjøkken fra Sport Outlet på Kvadrat
Hammock, grill og stormkjøkken finner du på Kvadrat
Myggmiddel, campingstol, sitteunderlagt og kopp finner du på Kvadrat

Sommeren er den perfekte tiden for å komme seg ut av byen og oppleve naturens skjønnhet.

En campingferie er en flott måte å unnslippe hverdagens stress, gjenopplive forbindelsen med naturen og skape varige minner med familie og venner. Men hva trenger du egentlig for å få mest mulig ut av campingopplevelsen?

Staal stormkjøkken

fra Sport Outlet

Det er noe spesielt med å tilberede og nyte måltider utendørs. Pakk med deg stormkjøkken for å nyte friheten til å tilberede varme måltider uansett hvor du befinner deg. Enten det er pannekaker, egg og bacon eller kaffe til frokost kan stormkjøkkenet fra Sport Outlet Kvadrat bidra til å gjøre campingopplevelsen mer praktisk og hyggelig.

Methode myggmiddel

fra Apotek 1

Myggmiddel er et essensielt produkt å ha med seg på campingferie, spesielt hvis du skal til områder med mye mygg og andre insekter. Disse plagsomme skapningene kan ødelegge opplevelsen og gjøre det vanskelig å nyte utendørsaktiviteter. Ved å påføre myggmiddel jevnlig på eksponerte områder av kroppen, som armer, ben og nakke, kan du redusere sannsynligheten for myggstikk og lindre ubehaget som følger med.

Kvam sitteunderlag

fra Brødrene Pedersen

Enten du skal slappe av ved leirplassen, ha piknik eller delta i utendørsaktiviteter, gir et sitteunderlag deg en polstret og isolert overflate å sitte på. Det beskytter også klærne dine mot fuktighet, smuss og skarpe gjenstander på bakken.

Ticket to the moon original hammock

fra Sport 1

Å ha med en hammock på campingferie kan tilføre en ekstra dose av herlig avslapning og glede til opplevelsen. En hammock gir deg muligheten til å lene deg tilbake, slappe av og nyte naturen på en unik og komfortabel måte. Enten det er å ta en lur, lese en bok eller bare nyte omgivelsene, gir hammocken deg en perfekt plass til å henge mellom trærne og nyte den friske luften. Den er også bærbar og enkel å sette opp, slik at du kan ta den med deg til forskjellige plasser i naturen.

Weber gassgrill goanywhere piknikgrill

fra Jernia

Denne kompakte og bærbare grillen gir deg muligheten til å tilberede deilige grillet måltider og skape minneverdige måltider under åpen himmel. Med sin robuste konstruksjon og høykvalitetsmaterialer kan grillen tåle ulike værforhold. Den er enkel å transportere og sette opp, og den tar minimalt med plass i bagasjen eller campingbilen.

Enamel mug the adventure

fra Boys of Europe

Nyt din favorittdrikke når som helst og hvor som helst. Enten det er morgenkaffen, en varm te eller en deilig kakao, kan du ha din personlige kopp med deg og drikke det du liker best. Det gir en følelse av komfort og hjemmekos, samtidig som det reduserer behovet for engangsplast og bidrar til å bevare naturen. Din egen kopp er også en god måte å skape en personlig touch på campingopplevelsen din, og den kan være en fin samtalestarter blant andre campere.

Campingstol

fra Clas Ohlson

Campingstol hører til på campingferie, så husk å pakk med deg campingstol til deg og familien. Men kanskje det er på tide å bytte ut den gamle rustne campingstolen? Ved å investere i en ny campingstol kan du være trygg på at du har en pålitelig stol som er laget med moderne materialer og sikkerhetsstandarder.

Du finner alt du trenger til campingferien på Kvadrat!

Men du trenger ikke eie alt utstyret selv. Frilager tilbyr utlån av nesten alt tenkelig friluftsutstyr for en symbolsk sum på frilager.no. Utstyret du har bestilt på nettsiden hentes og leveres i Frilagerboden utenfor Kvadrat.