Dette må du huske til ferien med barn

Svømmesko finner du hos Babycare på Kvadrat.
Solkrem, fargeblyanter og solbriller finner du på Kvadrat!
Mummi-flaske, mummi-matboks, svømmedrakt og -sko finner du på Kvadrat!

Det er viktig å være godt forberedt for å sikre en hyggelig og stressfri opplevelse for hele familien. Her er fem ting du bør pakke med deg til ferien med barn.

Solkrem

fra Vitusapotek

Det er viktig å alltid huske å ta med solkrem til barna når du drar på ferie. Barns hud er spesielt følsom og sårbar for solens skadelige stråler. Solkrem gir en viktig beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler som kan forårsake solbrenthet og solskader. Når du velger solkrem til barna, bør du se etter en bredspektret solkrem med høy solbeskyttelsesfaktor (SPF).

Fargeblyanter

fra Norli

Enten det er på vei til reisemålet, på en regnværsdag eller som en rolig stund på ettermiddagen, kan fargelegging være en flott måte for barna å uttrykke seg på og la fantasien løpe løpsk. I tillegg er fargeblyanter relativt enkle å ta med seg, da de tar liten plass og ikke søler eller smitter av som maling eller tusjer kan gjøre. Du kan pakke dem i en liten veske eller pose som enkelt kan tas med overalt.

Solbriller til barn

fra Interoptik

Solbriller er et must i ferien, for å beskytte øynene mot solen. Solbriller kan også være et kult og morsomt tilbehør som gjør barna enda mer begeistret for turen. La barna velge solbrillene selv, kanskje rød er favorittfargen? Da passer disse solbrillene fra Interoptik Kvadrat perfekt!

Mummi-flaske og matboks

fra Brødrene Pedersen

Mummi-temaet er kjent og elsket av både barn og voksne, og det kan legge til en ekstra glede og entusiasme til måltidene. Barna vil bli begeistret for å bruke flasken og matboksen som har deres favoritt Mummi-figurer på dem. I tillegg er Mummi-flasken og matboksen praktiske og funksjonelle. Du kan enkelt pakke med deg snacks, frukt eller små måltider til barna, som holder seg godt til de er klare til å spise.

Svømmedrakt og -sko

fra Babycare

Svømmedrakten gir en ekstra beskyttelse og komfort når barna bader eller leker i vannet. Den bidrar til å holde dem varme og reduserer risikoen for solbrenthet eller ubehag forårsaket av sand eller klorvann. Svømmesko er også viktige å ha med seg. De beskytter føttene mot skarpe steiner, skjell, koraller og annet skarpt eller ubehagelig underlag. Svømmesko gir også bedre grep og stabilitet når barna beveger seg i vannet eller på våte og glatte overflater rundt bassenget eller i vannkanten.