Velg den perfekte kofferten til ferien

Koffert
Finn den riktige kofferten til reisen din på Kvadrat
Koffert
Koffert
Kabinkofferter finner du hos Katharina og Morris på Kvadrat.
Koffert
Koffert
Kofferter til langferie finner hos Katharina og Morris på Kvadrat.
Koffert
Delsey Raspail dufflebag på hjul finner du hos Morris på Kvadrat

Sommerferien er her, og det er på tide å planlegge og pakke for den etterlengtede ferien.

Uansett om du skal på en kort weekendtur, en bilferie i Norge eller en lengre ferie til eksotiske destinasjoner, er det viktig å velge riktig koffert som passer til reisebehovene dine. Her er noen nyttige tips for å hjelpe deg med å finne den riktige kofferten

Weekendtur

Skal du på en kort weekendtur? Da er en kabinkoffert det perfekte valget. Slik som Samsonite Proxis lime fra Katharina og Delsey St. tropez marine fra Morris. Disse koffertene er vanligvis kompakte og lette, og de oppfyller ofte størrelseskravene for håndbagasje til de fleste flyselskaper. Velg gjerne en som har praktiske lommer og rom for å holde reisedokumenter og andre nødvendigheter innen rekkevidde.

Langferie

Skal du på en lengre ferie og trenger å pakke med deg massevis av klær og tilbehør? Da bør du vurdere en hard koffert. Disse koffertene er vanligvis laget av solid materiale, og designet for å beskytte innholdet ditt mot støt og slag under reisen. Sørg for at kofferten har gode hjul og et solid teleskophåndtak for enkel manøvrering. Slik som Samsonite Proxis silver fra Katharina og Delsey Freestyle Graphite fra Morris. Inne i kofferten bør du også se etter smarte organisasjonsmuligheter som klesstropper og delte rom for å holde ting på plass og unngå rynkete klær.

Bilferie

Skal du på bilferie i Norge eller kanskje leie en liten bil i Frankrike? Da kan en myk koffert være beste alternativet. Myke kofferter er vanligvis lettere og mer fleksible enn harde kofferter, som gjør dem enklere å passe inn i trange bagasjerom. Sørg for at kofferten har gode glidelåser og sterke håndtak for enkel transport. En myk koffert med flere lommer og rom er også praktisk for å organisere og holde ting på plass underveis. Slik som Delsey Raspail dufflebag på hjul fra Morris på Kvadrat.

God tur!

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 16:00
Åpent i dag 10:00 - 16:00