Huskeliste for hytteferien

Tool kit finner du hos Boys of Europe på Kvadrat.
Grill, hyttespillet, pokersett og tool kit finner du på Kvadrat.
Solcellekurv, myggjager og servise finner du på Kvadrat.

Klar for å unnslippe hverdagens mas og kjas, og oppleve roen på hytta? Her har vi samlet en huskeliste for deg som vil gjøre sommerens hytteferie minneverdig!

Grill

fra Jernia

Hva er hyttetur uten grillmat? Grillen er hjertet i utendørs matlaging, og ingenting slår duften og smaken av ferskt grillet kjøtt eller grønnsaker i naturen, på terrassen eller hytta.

Myggjager

fra Clas Ohlson

Tenk så herlig å sitte på terrassen på hytta uten mygg oppi glasset, i fjeset eller sittende på armen. Det er mulig med myggjager fra Clas Ohlson på Kvadrat! En myggjager bidrar til å holde myggen på avstand og gir en myggfri sone rundt hytta.

Tool kit

fra Boys of Europe

På tide å stramme noen løse skruer, fikse et ødelagt håndtak eller reparere mindre lekkasjer på hytta? Da kan et tool kit fra Boys of Europe Kvadrat være noe for deg. Denne kan du til og med henge på nøkkelknippet eller hempen på buksa, så er du alltid beredt.

Hyttespillet

fra Feel

Å ta med seg hyttespillet på årets hyttetur er en fantastisk idé for å skape minner, moro og samhold blant venner og familie. Hyttespillet er en spørrelek med over 300 spørsmål for å lokke frem hyggelige, koselige og uventende samtaler.

Kopp, tallerken og skål

fra Kitch'n

Har du samlet opp gamle serviser på hytta som du egentlig skulle kaste eller gi bort, eller er det bare på tide å oppdatere serviset? Fine kopper, tallerkener og skåler finner du på Kitch'n på Kvadrat. Outdoor-serien som vist på bildene består av flotte produkter som kan brukes både inne og ute året rundt.

Solcellekurv

fra Clas Ohlson

Solcellekurver er perfekt for å lage ekstra god stemning på hytta på en enkelt måte. De lades opp av solen, skrus på automatisk og slukkes når batteriet er tomt.

Pokersett

fra Boys of Europe

Uansett om du er en erfaren pokerspiller eller nybegynner, kan et pokersett legge til en ekstra porsjon glede og interaksjon på hytteturen. Med et pokersett kan du arrangere pokerturneringer eller bare nyte avslappede spillkvelder på hytta. Pokersettet gir også muligheten til å lære og mestre strategi og bløffeferdigheter.