Slipp din kreative side løs!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Om man er på hyttetur eller har litt tid til overs hjemme er det ofte gøy å ha noe å henge fingrene i. Noen foretrekker gjerne å strikke mens andre elsker å sette sammen en scrapbook. På Kvadrat finner du to hobbybutikker som kan tilby noe for enhver kreativ sjel.

Kreaktiv finner du blant annet garn og oppskrift for å strikke en god og varm “hals” til høsten både til voksne og barn. Dette garnet er av 100% akryl og av typen som ikke klør og som er lett å vaske (oppskrift kr 15, pr nøste kr 30).

Du kan også strikke deg et eget og unikt sitteunderlag med uglemotiv (135,-). Denne pakken selges på Kreaktiv med alt du behøver av garn og oppskrift så det eneste du behøver er strikkerpinner og litt tid.

Ikke langt fra Kreaktiv finner du Panduro Hobby. Her finner du det meste man behøver for å lage en scrapbook, bryllupsinvitasjoner eller bursdagskort. De har også perler, maling og andre hobbysaker for barna. Føler du deg litt tom for inspirasjon kan du ta en titt på alle de stilige forslagene de har på “inspirasjonsveggen”.

[nggallery id=6 template=galleryview]

 

Kommentarer er stengt.
Åpent i dag
10-22