Si det med knapper!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

I februar er det mye kjærlighet i lufta. Valentine (14. februar) har satt sitt fotfeste i den norske kulturen, og morsdagen (9. februar) er tradisjon tro en hyllest til alle mødre. Dette er dagen hvor du kan fortelle hvor mye du setter pris på klær som på magisk vis blir rene over natten og en støttende stemme, som alltid har tid til å lytte. Valentine er dagen for klissete kjærlighet, kvalitetstid og en ekstra oppmerksomhet. Vi kan med trygghet si at vi har gavene du trenger for å glede din støttespiller eller utkårede. Med våre 172 butikker under samme tak har vi et bredt utvalg av noe for alle aldre, interesser, både han og henne.

Si det med knapper! Fordi alt kan ikke kjøpes for penger

Det du ikke kan kjøpe for penger er et hjemmelaget kort med en personlig vri. Vi forelsket oss i kreative kort med knapper, og deler litt inspirasjon til hvordan du kan uttrykke din takknemlighet med kreativ bruk av kule knapper og passende “quotes”.

Alt du trenger finner du hjemme i en skuff, eller på Kreaktiv Kvadrat
Ark, knapper, ja alt du trenger av utstyr finner du hos Kreaktiv Kvadrat. OBS! De har flyttet, og du finne dem nå i nye NORD, etasje 1B.

Hvordan gjør du stas på din mor / utkårede på Valentine / Morsdag?

 


Fargerik, billig og visuelt. Uttrykk deg med knapper. Like moro for deg, som for barna!

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Åpent i dag
10-21