Nytt grønt år!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Føles huset tomt etter at julepynten er ryddet bort? Fyll opp med dekorative grønne planter som øker både trivsel og velvære. Mester Grønn har et stort utvalg spennende sorter.

Etter at julepynten er ryddet ut kan det føles litt tomt, og da er det ekstra hyggelig å fylle huset med friske grønne planter.

Mester Grønn har grønne planter i sortimentet hele året, men akkurat nå finner du et ekstra stort utvalg med mange spennende sorter. Skap en frodig oase med forskjellige planter med ulike bladmønster, farger og former. Kontrastene vil gi en spennende og dekorativ effekt.

Er du en av dem som må ha hjemmekontor eller fortsette studiene fra hybelen?
Forskning viser at det å omgi oss med planter gjør oss mer oppstemte, produktive og øker trivsel og velvære. Så noen grønne planter kan være en god investering for å lyse opp hverdagen.

Ta turen innom og slå av en prat med butikkleder Mette og hennes blomster-team og finn dine favoritter, og fyll opp huset med grønn glede.

Tips! Ta gjerne bilder av de stedene i huset du ønsker å ha plantene – da kan de ansatte lettere finne planter som passer best mulig i forhold til lysforhold i din bolig og det kan også være smart å nevne hvor mye tid og lyst du har med tanke på stell av plantene.

Mester Grønn har 1 års kvalitetsgaranti på alle grønne planter.

PS! I januar 2021 er det muligheter for gratis hjemlevering av planter!


Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22