Modern Design Kvadrat gir deg høstens trendfrisyrer

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Modern Design Kvadrat gir deg en kort oppsummering av høstens trendfrisyrer. Dette er det motebildet preges av, og kundene etterspør.

Lang, tung og kort
Høstens it-frisyre er kort klipp kombinert med pannelugg. Luggen skal være lang, og aller helst så tung at den deles på midten som en utspart lugg, som ligger mykt i pannen.  Klippen skal være skulderlengde som en “lob” (lang bob), eller kortere. Frisyren skal ha bevegelse og naturlig fall, med myke bevegelser og skiller.

Superlangt, stritt og gyllen
En kontrast til dette, som også er populært er skikkelig lange lengdene, helt glatt hår og gjerne midtskill. Ettersom håret ikke vokser mer enn 1 – 1,5 cm i måneden blir extensions løsningen for de som ikke rekker å spare ut. Fargetonene skal være gyllen, med en mørk blond / gyllen lys brun farge. Den grålige og kalde trenden vi har sett tidligere er altså på vei ut av motebildet.


Dette er høstens mest populære frisyrer. Ser du noe du liker?

 

En varm balayage
Balayage (highligts / solbleiket hår) er fortsatt hot i høst! Det som er nytt er at fargetonene skal være naturlig, varm og gyllen. Balayagen skal også defineres med mer lys i fronten av håret.

Hva med mannen?
“Skin fade” (barberte på siden og langt på toppen) er fortsatt trendy. Dette er en frisyre som raskt har blitt veldig populær, og er tydelig en sveis som mange menn digger. I høst kan en også med fordel ha lange lokker på toppen, og stylingen skal være løse og ledige. Bruk derfor mindre stramme produkter som gele og voks, og gå heller for en mer naturlig styling som saltvannspray.

Ble du inspirert til å gjøre en liten eller stor forandring?
Bestill time hos ekspertene på Modern Design Kvadrat i dag, 02003. Du finner dem i 2. etg. sør. Benytt inngang C for korteste vei.

, , , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21