Miljøvennlige gavetips på Kvadrat

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
NATURSÅPER: Butikksjef på Life Foodstore Kvadrat, Madeleine Haraldsdatter, viser frem de populære såpene fra «Stone soap spa».

En gave trenger ikke å alltid være noe som skal stå i hylla, men det kan være en bruksgjenstand. Her er et utvalg av smarte miljøvennlige gaver.

– Jeg synes det er kjekt å få ting som man kan bruke i hverdagen eller spise. Vi har totalt sett mye ting i norske hjem, sier butikksjef på Life Foodstore Kvadrat, Madeleine Haraldsdatter.

Produkter uten plastemballasje

Hos Life Foodstore finner du alt fra miljøvennlige såper til kaffefilter. Alle de miljøvennlige produktene er laget av materialer som kan resirkuleres eller er resirkulert. Madeleine merker spesielt at folk velger mer og mer gjenstander uten plastemballasje.

– Såper, fruktnett, bomullspads som man vasker og bruker om igjen. Det er mange eksempler på produkter som reduserer forbruket. Å handle miljøvennlig og økologisk er veldig trendy. Vi ser flere og flere ungdommer som velger å handle basert på miljø, sier Madeleine.

Miljøvennlige såper

Hun selger også mye hudoljer, sjampo og dusjoljer i julegaver. Et spesielt populært merke er «Stone soap spa», der man ikke bruker plastemballasje i det hele tatt. I tillegg er såpene laget av naturlige ingredienser og uten kjemikalier.

– Dette såpebladet er nytt for i år. Bladet er tilsatt såpe og du legger det opp i badekaret eller tar det med deg på reise, sier butikksjefen.

Ny hår- og hudpleieserie

Et nytt merke som Life Foodstore har fått i butikken i år er N.A.E som er en vegansk hår-og hudpleie serie. En av produktene deres er et såpestykke som man bruker som sjampo. Dette gnir man i hendene først eller på toppen av hodet og deretter skummer såpen inn med hendene.

– Det kan virke litt rart siden den ikke skummer like mye som en vanlig sjampo. Men håret blir absolutt like rent, sier Madeleine.

Populære bambussokker

Dersom du skal kjøpe en gave til far, bror eller ektemann så er bambussokkene til Life Foodstore veldig populære.

– Bambus er et eksempel på et materiale som er miljøvennlig. Det vokser fort og krever lite vann. Dermed kan man utnytte det i stor skala, sier hun.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt