Kicks Kvadrat anbefaler: Slik pakker du smart til ferien!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Ferien krever nøye planlegging av innholdet i toalettvesken. Her kan du se 9 produkter som er praktiske å ha med på ferie, enten du prioriterer puls og storliv eller sol og strandferie. Produktene og ekspertisen finner du hos Kicks Kvadrat, 2 etg. SØR like ved broen mellom SØR og NORD.

 

Raske roser
Pakk med deg et multiprodukt som frisker opp på et blunk og tar minimalt med plass. Denne juvelen gir varme og glød til lepper, kinn og øyelokk.
Yves Saint Laurent BabydollKiss & Blush, kr 340.

Strålende hud
En lettpakket arkmaske gjenoppretter fuktighetsbalansen og får huden til å stråle på bare et kvarter. Masken fra Filorga løfter og tryller bort fine linjer.
Filorga Time-Filler Mask*, kr 99.

Solfaktor til enhver anledning
Denne sprayen gir deg høy solfaktor til alle anledninger. Føles solen for sterk på uteserveringen? Spray denne over makeupen, og kos deg videre.
Filorga UV Bronze Mist SPF 50+,50 ml, kr 325.

Beskytt porene!
Storbyens eksos legger seg raskt som en grå hinne på huden. Har du mistet gløden? Legg en ansiktsmaske som renser tette porer og beskytter mot miljøgifter.
Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask 100 ml, kr 225.

Hurtigrens
Ingenting gjør ansiktsvasken enklere og raskere enn renseservietter. De fjerner vannfast mascara, rester av solkrem og smuss fra dagens opplevelser i ett sveip.
MAC Wipes, 45 stk., kr 170.

Rent strandhår
Tørrshampoo redder ikke bare uvasket hår. Den sørger også for standens fineste frisyre med volum og moteriktig matt tekstur, samtidig som den gjør håret lett å forme før kveldens eventyr.
KICKS Refreshing Dry Shampoo Green Cotton 75 ml, kr 39.

Sølefri børste
En genial børste som kan vris til tre forskjellige innstillinger, og som dessuten kan slås sammen, må selvsagt være med til L.A. Fiks på bronzeren, pudderet eller underlaget uten å søle til håndvesken.
Smashbox Telephoto 3-In-1 Face Brush, kr 420.

Sommerduft
La en duft av strand og varme være din følgesvenn i L.A. Daisy Dream kombinerer sommervarme toner av kokosvann og musk med fruktige, tropiske nyanser.
Marc Jacobs Daisy Dream EdT 30 ml, kr 525.

 

Pakk pent
Pakk de dyrebare produktene med stil.
KICKS Cosmetic Bag Croco Black, kr 249.

Alt du ferien finner du på Kvadrat! Her har vi 170 butikker under samme tak, og værmeldingen er den samme året rundt.


Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt