Jarle fra Spaceworld Soundgarden Kvadrat forteller deg det du trenger å vite om DAB+

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

De har pratet om det lenge, og vi visste at det kom. Allikevel var det litt trist å skru på radioen i dag og ikke få inn de trofaste radiokanalene. DAB+ har trumfet FM-signalene, og det er nok flere med oss som synes at bilturen til jobb ikke var helt det samme.

Vi tok en prat med en digital ekspert på huset (Jarle, daglig ledig for Spaceworld Soundgarden Kvadrat) om hva han anser som de beste løsningene på utfordringen, hvor han oppsummerte det hele i to alternativ. Begge er plug and play, men den ene er litt mer Rolls Royce og har flere tilleggsfunksjoner. Prisene er selvfølgelig forskjellige, så her må en veie opp hvilke egenskaper en har behov for.

 

TINY AUDIO C5 DAB +
Dette er adapteren de fleste bilverksteder selger inn, og er en brukervennlig sak med mange funksjoner. Det ikke alle vet er at den er veldig enkel å installere selv, og leverandøren selv påstår at det kan gjøres på 10 minutter (vi garanterer ikke dette, men det finnes gode Youtube filmer som viser fremgangsmåten). Ved å skjule antennen i listen ved vinduet slipper du stygge ledninger, og adapteren sklir godt inn med resten av interiøret i bilen). Et annet godt selling-point er at den har blåtann, noe som gjør at du tråløst kan spille musikk fra telefonen samt koble opp til handsfree. En drøm for alle som tidligere har levd med AUX-kabel. Den har også Traffic Anouncement, noe som betyr at du får meldinger om trafikale problemer som skulle oppstå hvor du ferdes. Normalt koster den kr 1790,- men Spaceworld Soundgarden Kvadrat har nå kampanjepris hvor du får den til kr 1432,-

Klikk her for å lese mer om Tiny Audio C5 DAB+!

Pris 1432,-
NB! Kampanjepris
(1790,-)
Tilbudet varer tom. lørdag 24.06.17

 

 

POPYOURCAR 2.0 
Dette er plug & play i ordets rette forstand. Denne er så enkel at alle (absolutt alle, understreker Jarle) kan installere den. Den installerer mer eller mindre seg selv!
Den har alle funksjonene en trenger, og er billigere enn Tiny Audio C5. Den er har ikke så mange tilleggsfunksjoner, men for de som kun ønsker en adapter fra FM til DAB+ er dette et godt alternativ!
Plugges rett i sigarett-tenneren, og fungerer i alle biler.

Klikk her for å lese mer om POPYOURCAR 2.0

Pris 639,-
NB! Kampanjepris
(799,-)
Tilbudet varer tom. lørdag 24.06.17

Du finner Jarle og butikken hans, Spaceworld Soundgarden ved inngang E. Like ved Vinmonopolet og MC Donalds.

Velkommen!

, , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22