Fire butikker på Kvadrat flytter på seg!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Det skjer mye på Kvadrat om dagen! Nye leietakere kommer til, og eksisterende leietakere flytter rundt på senteret. Denne gangen er det 4 butikker som sender ut flyttemelding til alle kunder, med budskap om ny plassering og en stående invitasjon om å besøke deres nye butikk! Les mer om dette under.

Lillians systue er en kjent butikk for mange, som har vært på Kvadrat siden 2001. Tidligere har hun vært plassert like ved inngang D, mellom 1 og 2 etasje. Nå finner du Lillian ved inngang A (like ved Clas Ohlson) vis a vis Cahn Van. Butikken er nyoppusset, men servicen og den kompetente sydamen er den samme. Her kan du få lappet sammen favorittplagget, lagt opp buksene, sydd inn bunaden, etc. Lillian tar de fleste utforinger på strak arm, og prisen er god. Visste du forresten at Lillian Systue ble kåret til Årets Beste Butikk på Kvadrat i 2016? Gjenbruk er ikke bare fornuftig, det har også blitt trendy.


Lillian har reddet mange tekstiler fra søppelbøtta. Gjenbruk er bra for miljøet, bra for deg, og bra for lommeboka.

Feel flytter også inn i samme etasje, og denne butikken finner du nå like ved Babyshop og Capone Kids. Feel er en flott interiørbutikk som rommer alt i fra garnnøster til Buddha-figurer og pynteputer. De har spesialisert seg på basis-tingene som aldri går av moten, kombinert med sesongproduktene du bare “må ha”. Butikkleder Linda er flink til å vite hva kundene vil ha, og hun kan gladelig fortelle at den populære sauen (kan minne om sauen Shaun) endelig er tilbake i butikk, i flere størrelser. Løp og kjøp!


Linda gleder seg til å vise deg den nye butikken sin!

 

Det samme gjør Dyrego! Etter over 20 år på samme sted var det nå på tide å bytte etasje. Ikke bare bytter de plassering, de utvider også butikker mer flere kvadratmeter og flere dyr. Om litt får de også inn reptiler, og da finner du også slanger og gekkoer på Kvadrat! Dyrego ligger nå like ved inngang 1A, og blir nærmeste nabo til Apotek 1, Feel og Xpress Renseriet.


Denne søte gnageren trives godt i etasje 1A på Kvadrat.

 

Kondomeriet flytte ikke like langt. De skal kun noen titallsmeter lenger bort i gangen, og blir nærmeste nabo til Boots Apotek, like ovenfor 4sound. Under byggeprosessen med GMAX er det inngang C som blir enkleste inngang.


Kondomeriet har bare flyttet noen meter bort i gangen, men under byggeperioden må en benytte inngang C frem til GMAX åpner

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Åpent i dag
10-21