Favorittplaggene til Tone Damli finner du på Kvadrat

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Torsdag 12. oktober slippes Tone Damlis Vero Moda-favoritter på Kvadrat! Utgangspunktet for samarbeidet med Tone var å skape et uttrykk for hva Vero Moda-jenta representerer i Norge.  Det som gjør det ekstra stas med dette samarbeidet er at Tone ikke har designet sin egen kolleksjonen, men at hun har plukket ut sine favoritter fra kolleksjoner som allerede var planlagt.

“Vero Moda ikke bare har de typiske basic-plaggene, men at vi også fokusere mye på det moderne, feminine og trendy”


Astrid viser frem favoritten fra Tone-kolleksjonen. Både Astrid og Karoline er iført antrekk fra samarbeidet.

 

Favorittene til Tone består av nøye utvalgte nøkkelplagg for sesongen. Her finner du alt i fra deilige ullgensere og jakker av god kvalitet, flotte festkjoler og et bredt utvalg av trendy produkter som gjør det enkelt å «piffe» opp garderoben. De første plaggene slippes torsdag 12. oktober, etterfulgt av ny lansering i uke 44 og 48. Her er det mye å glede seg til!

Mine favoritter til første slippet er desidert VMBELLA Fake Fur Jacket, en “pels”jakke kan man bruke til ALT! Den er perfekt til festantrekket, samtidig som den «piffer» opp et hverdagsantrekk og står også perfekt til enkle jeans. Jeg har også falt pladask for VMERYN strikken Tone har på seg på bilder under. Man får aldri for mange av en god strikk til høsten. Denne er også perfekt til å styles både opp og ned. En klassisk og tidløs vinner som kommer i flere ulike farger.

 


VMERYN strikk, kr 499,95,- // Skjørt kr 399,95,-

 


Den lille sorte (med glam) kr 599,95,-

 


Den lille sorte (enkel) kr 499,95,-

 


Kåpe, kr 699,95,-

Vero Moda ligger i 2 etasje, nord. Like ved Food courten. Benytt inngang E for korteste vei.
Velkommen!

, , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22