Deja Vu kommer til Kvadrat

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
Kjetil Skaret og Øyvind Næsheim i Deja Vu


Nå er det bare å glede seg til enda flere smaksopplevelser på Kvadrat! Deja Vu Delikatesser åpner ved hovedinngang C, i sommer. Deja Vu Delikatesser har siden 2002 servert mat i Stavanger. Grunder og daglig leder hos Deja Vu, Kjetil Skaret, gleder seg til sommeren og åpning av ny filial.

– Tiden er inne for å utvide, og vi mener Kvadrat er et godt sted for oss å ta neste steg. Senteret er i stadig utvikling. Her vil vi treffe mange kunder. Endelig får de fra Sandnes en kortere vei til oss, sier han og ler.

Deja Vu er opptatt av mat med høy kvalitet med råvarer som er nøye valgt ut. De ønsker å gi en smaksopplevelse som er helt unik ved at den er inspirert av kjøkken og tradisjoner fra flere land og kulturer i verden, laget med unike kombinasjoner av smaker på ekte Deja Vu-vis.

På menyen er blant annet tapas inspirert av det spanske kjøkken, og retter fra Deja Vu KITA som er inspirert av smaker og tilberedningsstiler fra Japan. I tillegg til å spise inne vil de tilby take away og catering.

– Dette er en stor satsing og investering for oss. Vi føler tiden endelig er inne får å ta steget sørover og ta vårt konsept til Kvadrat, sier Skaret.

Tydelig link
Interiørarkitekt Helen Edvardsdotter Fatland fra DARK Stavanger har ansvar for utforming av den nye restauranten.

– Min jobb er å fange essensen til Deja Vu. Vi ønsker å skape en tydelig link mellom restauranten i Magasin Blaa i Stavanger og den nye på Kvadrat. Deja Vu har en sterk merkevare, og det er viktig for oss at besøkende skal få den samme opplevelsen på Kvadrat som i Stavanger – en synlig, intim og
tilgjengelig restaurant med et pulserende miljø der det er godt å være, sier Fatland.

Arkitekturen byr på store vindusflater, betonggulv, en generøs takhøyde og en særdeles sentral plassering.

– Ved å kombinere disse arkitektoniske elementene med varme treverk, lune ulltekstiler og frodige, grønne planter blir restauranten som blir en destinasjon i seg selv, sier Fatland.


Flere spisesteder
Kvadrat har utvidet med flere spisesteder de siste årene da servering har blitt viktigere for publikum. Deja Vu vil øke tilbudet og skape et større mangfold. Eiendomssjef på Kvadrat, Gro Beathe Bø, er
utrolig glad for å få Deja Vu til senteret.

Deja Vu skal ha restauranten sin ved hovedinngangen, og være knyttet til fasaden. Det betyr at de vil ha utvidet åpningstider og kunne tilby uteservering på fine dager.

– Vi ønsker å gjøre fasaden til Kvadrat mer åpen og innbydende med liv, og det vil Deja Vu bidra til. I tillegg vil plasseringen gjøre det enkelt for folk på senteret til å ta med seg takeaway fra Deja Vu. Denne etableringen vil bety mye for besøkende på vårt senter, sier Bø.


Flere etableringer
Denne etableringen føyer seg inn i en rekke spennende etableringer som er gjort på Kvadrat. I koronaåret 2020 ble det etablert 15 nye konsepter på Kvadrat. Noe som betyr flere arbeidsplasser, bedre utvalg og mer mangfold på senteret.

– Vi har allerede mange bra spisesteder på Kvadrat. Restauranter har vært et viktig satsningsområde for oss lenge. Nå kommer Deja Vu til oss, og dette konseptet vil bidra til å styrke Kvadrat som matdestinasjon. Vi gleder oss til å ønske kundene velkommen til Deja Vu til sommeren, sier senterleder på Kvadrat, Renate Hjørnevik.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22