Er du 1 av de 3 som har sensitiv hud? Da bør du lese dette!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Er du bekymret for sensitiv hud? Da er du ikke alene, 270 000 Googles sensitiv hud årlig.
The Body Shop, har stor tro på vårt ansvar for å gjøre
 kundene våre komfortable med egen hud. Da vi fant ut at 1 av
 3 tror de har sensitiv hud valgte vi å undersøke nærmere.
 I dag er sensitiv hud en av de største bekymringene
mennesker har rundt huden sin, og “sensitiv hud” har mer enn 270 000 Google-søk årlig! Det sier oss at dette er noe våre kunder virkelig er opptatt av.

Mild duft
Det finnes mange produkter som beroliger og pleier tørr, sensitiv hud – men hvor gode er de egentlig? Vi har utviklet en hudpleieserie som kombinerer næringsrike og gjenoppbyggende ingredienser med nydelig tekstur og mild duft. Dette gir en herlig opplevelse, og du kan endelig slå deg til ro med din sensitive hud. Si hallo til en serie som både gjør godt og føles godt.

Like god mot miljøet som for huden din
For å samle den eksklusive honningen fra UNESCO Sheka-regnskogen jobber vi med birøktere i Beza Mar. Disse er dedikert til å forbedre levebrødet til etiopiske lokalsamfunn, og å opprettholde sin tradisjonelle og naturlige måte å høste honning på. Vår handel bidrar til å støtte bærekraftig bruk av skogen ved å tilby en stabil inntekt til lokalbefolkningen. Disse ville ellers blitt tvunget til å drive landbruk som kan føre til avskoging. Sammen med biene skaper vi en unik honning som er god mot planeten.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
14-19