Anteis fillere hos BeWell!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Kosmetisk sykepleier Elin Reilstad

Elin Reilstad er utdannet ved Universitetet i Stavanger i 2005 og har jobbet som kosmetisk sykepleier i flere år. Hennes interesse for fillere og softkirurgi fikk hun da hun begynte å jobbe med dette allerede i 2006. Nå er det BeWell Klinikken på Kvadrat som er fast base for hennes ekspertise og erfaring. BeWell er klinikken for helse, livskvalitet og velvære. Hos BeWell har du mulighet for helhetlig helsefaglig behandling, med profesjonelt personal og god service. Vi har tatt en prat med Elin for å høre om hennes erfaringer og råd når det gjelder hyaluronsyrefillere og forebygging av hudaldring.

img_1252

Foto: BeWell

Hva er det viktigste for deg som behandler når du skal sette fillere?

Det viktigste for meg ved injisering av filler er å gjøre en totalvurdering av ansiktet. Dette innebærer og ta kundens ønsker på alvor, men også å gi tips og råd ut fra mitt ståsted. Her tar jeg hensyn til ansiktets oppbygning, hvor behovet er størst og selvsagt den estetiske biten.

På hvilken måte mener du at Anteis’ fillere skiller seg ut fra andre på markedet?

Anteis sine produkter, Esthelìs og Forthelis er veldig myke i konsistens, noe som gir et naturlig resultat, ingen klumper og veldig lang holdbarhet.

esthelis-fortelis

Esthelis Fortelis

Hvilke indikasjoner behandler du mest?

Volum i lepper, “sinterynken” mellom øyenbrynene, røykelinjer rundt munnen og nasolabiale linjer (fra nesevingene og ned mot munnvikene).

Hva anbefaler du i tillegg til fillere og BTX, for å motvirke aldring av huden?

For å motvirke aldring er god hudpleie alfa og omega. Rens og stell av huden er vel så viktig som injeksjoner for å forebygge aldringstegn. Her kommer også solfaktor inn i bildet da dette er et av de mest prevantive tiltak som kan gjøres. Et annet tiltak er å investere i gode kremer med aktive ingredienser som virkelig gjør en forskjell. Flere kliniske studier har vist at langtidsbruk av A-vitamin, som for eksempel retinol og tretinoin, kan bedre solskadet hud og rynker. A-vitaminsyre øker produksjonen av nye celler og fører til utstøtelse av gamle. A-vitamin kan brukes for å jevne ut hudfargen, redusere fine linjer og pigmentflekker, bedre solpåvirket hud, redusere store porer og motvirke kvisedannelse.

Aesthetic line 3 Night

Aesthetic line 3 Night

Et annet godt forebyggende tiltak er å ta en kjemisk peeling når behovet måtte melde seg. Dette kan enten tas som en kur på flere ganger, men også som en enkelt behandling hvis en oppfriskning er ønskelig. En kjemisk peeling fjerner det ytterste hudlaget og etterlater den glødende og vakker.

Mesopeel

Mesopeel

Når bør/kan man begynne med fillere og BTX?

Vi har 18 års aldersgrense på fillere og BTX. Injeksjon i hud kan en begynne med når de aller første aldringstegnene begynner å komme. Noen ønsker også å forebygge før linjen har satt seg skikkelig, og etterhvert få utført kombinasjonsbehandlinger med fillere og BTX som gir best varig resultat.

Hva er de vanligste spørsmålene du får fra kunder som ikke har brukt fillere før?

Om det er farlig, smertefullt og hvor lenge det varer. Svaret jeg gir her er at en alltid bedøver området som skal behandles, dermed reduseres ubehaget mye. Effekten av behandling med denne type filler kan vare inntil 12 måneder. Fillerne fra Anteis inneholder hyaluronsyre, det samme sukkermolekylet vi naturlig har i huden som sørger for volum ved at det binder seg til vann. Med årene mister vi mer og mer av hyaluronsyren og følgelig mer volum.

Foto: BeWell

Foto: BeWell

Hvordan har etterspørselen endret seg de siste årene?

Vi merker økt etterspørsel og behovene melder seg hos flere og flere. De fleste har lyst å være den beste utgaven av seg selv og ser derfor ingen problemer med å pynte litt på utseende. Jeg merker også at flere menn har fått øynene opp for disse behandlingen da det ikke er så “tabu” lenger.

Hva er det viktig for kundene å tenke på når de skal velge behandlingssted?

Det som er viktig for kundene å tenke på er at de velger en klinikk med helsepersonell som har god faglig tyngde og som driver en seriøs klinikk som leverer materiale av høy kvalitet.

,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
14-19