Et komplett velværeparadis hos BeWell på Kvadrat

Jente og gutt sitter ved et bord sammen
Dame smiler i kamera med briller
Sykepleier smiler i kamera
Kosmetisk sykepleier Elin Reilstad

BeWell by MakeUp Art er en komplett skjønnhetsklinikk, hvor våre fageksperter brenner for å gjøre deg vakrere, på din måte.

Om du ønsker innovative behandlinger innen hudforbedring, hårfjerning, negler eller makeup, så har vi den den rette behandlingen for deg.

Akupunktur

Akupunktur anvendes for smerter i rygg, skuldre, nakke og knær, hodepine, albuer, hofter og mye mer! Andre behandlingsområder er luftveisproblemer og allergi, fordøyelsesplager, stress, søvnproblemer og svangerskapsrelaterte lidelser. Vår flinke autorisere akupunktør, Ting Xu, utfører behandlingene.

Anteis fillere

Kosmetisk sykepleier Elin Reilstad er utdannet ved Universitetet i Stavanger i 2005 og har jobbet som kosmetisk sykepleier i flere år. Hennes interesse for fillere og softkirurgi fikk hun da hun begynte å jobbe med dette allerede i 2006.

Nå er det BeWell på Kvadrat som er fast base for hennes ekspertise og erfaring. BeWell er klinikken for helse, livskvalitet og velvære. Hos oss har du mulighet for helhetlig helsefaglig behandling, med profesjonelt personal og god service. Vi har tatt en prat med Elin for å høre om hennes erfaringer og råd når det gjelder hyaluronsyrefillere og forebygging av hudaldring.

Det viktigste for meg ved injisering av filler er å gjøre en totalvurdering av ansiktet. Dette innebærer og ta kundens ønsker på alvor, men også å gi tips og råd ut fra mitt ståsted. Her tar jeg hensyn til ansiktets oppbygning, hvor behovet er størst og selvsagt den estetiske biten. Anteis sine produkter, Esthelìs og Forthelis er veldig myke i konsistens, noe som gir et naturlig resultat, ingen klumper og veldig lang holdbarhet.
Sykepleier setter sprøyte i pasient
Kosmetisk sykepleier Elin Reilstad
Hudprodukter salver
Aesthetic line 3 Night
Dame splittet med ung hud og rynker

Elin forteller videre at for å motvirke aldring er god hudpleie alfa og omega. Rens og stell av huden er vel så viktig som injeksjoner for å forebygge aldringstegn. Her kommer også solfaktor inn i bildet da dette er et av de mest prevantive tiltak som kan gjøres. Et annet tiltak er å investere i gode kremer med aktive ingredienser som virkelig gjør en forskjell.

Flere kliniske studier har vist at langtidsbruk av A-vitamin, som for eksempel retinol og tretinoin, kan bedre solskadet hud og rynker. A-vitaminsyre øker produksjonen av nye celler og fører til utstøtelse av gamle. A-vitamin kan brukes for å jevne ut hudfargen, redusere fine linjer og pigmentflekker, bedre solpåvirket hud, redusere store porer og motvirke kvisedannelse.

Et annet godt forebyggende tiltak er å ta en kjemisk peeling når behovet måtte melde seg. Dette kan enten tas som en kur flere ganger, men også som en enkeltbehandling hvis en oppfriskning er ønskelig. En kjemisk peeling fjerner det ytterste hudlaget og etterlater den glødende og vakker.

Fra Hollywood til Kvadrat

Kosmetisk lege Dr. Rolah Lønning utfører anti-aging vampyrbehandling, og en rekke andre behandlinger ved BeWell.

Vampyrbehandling er siste nytt direkte fra Hollywood innen anti-aging og foryngelse. Stjerner som Angelina Jolie og Kim Kardashian er blant dem som sverger til behandlingen. BeWell har fått gleden av å knyttet til seg kosmetisk lege, hudforsker og fagforfatter, Dr. Rolah Lønning, som utfører behandlingene.

Du kan bestille gratis og uforpliktende konsultasjon for denne behandlingen ved å henvende deg til BeWell i 2. etasje, eller ved tlf: 51 96 01 17.

Nå finner du også en fotterapaut på Kvadrat

Har du problemer med dine føtter eller ønsker å forebygge fotplager?

Da kan fotterapi hjelpe deg. Fotterapeuter er autoriserte helsepersonell og har unik helsefaglig kompetanse på fot og ankel. De vurderer hele foten, både hud, negler, muskler og skjelett. Hud- og neglelidelser i sammenheng med feilstillinger i skjelettet blir også vurdert.

I fotterapi arbeider man med forebygging, behandling og veiledning innen problemområder som oppsummert her:

Feilbelastninger, hard hud og sprekker, smerter under foten, fotsvette, fotsopp, fotvorter, negleplager, hammertær, sirkulasjonsproblemer, smerter og plager, torner og inngrodde negler.

Du kan bestille time på tlf: 450 00 082

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00