Tips og triks for ro i baksete

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Skal du på bilferie med barn i sommerferien? Her er noen tips og triks som vil gjøre turen kjekkere for både barn og voksne.

Sommerferien har begynt for mange, og dersom du planlegger å legge ut på bilferie med barn kan det være greit å ha flere kort i ermet. Vi tok en prat med tobarnsmor og teamleder på Clas Ohlson, Lise Sørensen, som delte sine erfaringer om bilferie og barn.

– Da tenker jeg  først på hvordan barna skal holde ut lengst mulig, sier tobarnsmor og teamleder på Clas Ohlson Kvadrat, Lise Sørensen, og trekker på smilebåndet.

– Alt ligger i forberedelsene, legger hun til.

Hun har med seg nettbrett med filmer på, som hun laster ned fra Lyse eller iTunes. I tillegg sørger hun for å ha med seg headset til begge barna.

– Dermed slipper vi å høre på to filmer som spiller samtidig, sier Sørensen.

NETTBRETTFESTE: Kenu Airvue nettbrettfeste Elkjøp Phonehouse 499,-

 

I baksetet har hun også satt en liten kjøpeboks mellom setene, slik barna fritt kan spise og drikke underveis på turen.

– Den fyller jeg med smurte Polarbrød, druer og saft, sier hun.

Som regel kjører familien til Dyreparken i Kristiansand, men i år går sommerferien til Danmark. Dermed har de flere timer enn normalt i vente.

– Det går alltid veldig fint. Vi har som regel et fast stopp i Lyngdal, da er vi cirka halvveis til Kristiansand. Det er viktig med pauser, sier tobarnsmoren.

01. Kjøleboks 12v 8l Asaklitt fra Clas Ohlson 449,-  02. FM-sender med Bluetooth fra Clas Ohlson 299,-  03. Go Retro Portable fra Teknikmagasinet 449,-
04. Nakkestøtte fra Asaklitt fra Clas Ohlson 79,90,-  05. Powerbank fra Elkjøp Phonehouse 199,-  06. iPad (2018) 32B fra Elkjøp Phonehouse 3189,-
07. Aktivitetsbok av Jorunn, Åse og Tom Egeland fra Ark Bokhandel 139,-  08. Ferieaktivitetsbok fra Norli 79,-  09. Jbl headset til barn fra Clas Ohlson 199,90,-
Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21