Sport 1 åpner på Kvadrat

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
Sport 1 har fokus på ski, løp, sykkel og friluft i sine butikker. Illustrasjonsfoto: Sport1

Tirsdag 9. april åpner Sport 1 på Kvadrat. Sportskjeden har fire spesialistfunksjoner – ski, løp, sykkel og friluft.

– Å endelig åpne på Kvadrat blir spennende. Muligheten til å åpne her har vi ventet lenge på. Det er et senter med en lang historie, mange gode butikker og perfekt plassering, sier butikksjefen på Sport 1 Kvadrat, Oddbjørn Kverneland.

Kjente merkevarer

Hos Sport 1 Kvadrat finner du et bredt utvalg fra blant annet Arcteryx, Norrøna, Nike, Johaug, Kari Traa, Bergans og Jotunheim. De har også det største utvalget av Hoka løpesko i distriktet.

– Fokus vårt er satt på sunne verdier, solid fagkompetanse innen sport og friluftsliv og markedsledende merkevarer fra de beste leverandørene, sier Kverneland.

Masse vårnyheter

Sport 1 ble etablert på begynnelsen av 1990-tallet av aktører innen sportsbransjen. I 2006 gikk Gjelsten Holding inn som hovedaksjonær og i 2008 ble hovedkontoret og lageret etablert på Kløfta, like nord for Oslo. I dag består Sport 1 av over 200 butikker, og i april åpner de enda en ny på Kvadrat.

– Vi ser frem til å vise kundene våre den nye fine butikken som vi har jobbet med natt og dag i over en måned for å få ferdig. Og ikke minst å få frem alle de nye vårnyhetene, sier butikksjefen.

– Hvorfor skal kundene komme til dere?

– Vi har et stort utvalg av de rette produktene. Mye som du ikke finner andre steder. Vi har et aktivt personal som til sammen har bred kunnskap om det meste som skjer i sportsverden.

Du finner Sport 1 ved inngang E, i nærheten av Vinmonopolet.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt