Maanesten åpner på Kvadrat

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
Sjef for Maanesten Norge, Ida Jensen, og kollegene Ronja Sandström og Anne Svebstad gjør klar butikken til åpningen på Kvadrat.

Danske Lotte Venø Callesen laget smykker hjemme for å tjene penger ved siden av studiene. Nå har hun flere butikker i både Danmark og Norge. Torsdag 28. mai kl. 12 åpner hun butikk på Kvadrat.

– Vi ser fra åpningen i Oslo at det var et behov for et merke som Maanesten, og tenker at det er rom for oss flere plasser i Norge. Ikke bare i Oslo, sier sjef for Maanesten Norge, Ida Jensen og fortsetter:

– Kvadrat ble et naturlig valg. Det er et fint og stort senter med en vare- og butikkmiks vi føler vi passer sammen med.

GRÜNDER: Lotte Venø Callesen er gründeren bak Maanesten. Foto Maanesten

Laget smykker på kjøkkenet

Maanesten ble etablert i Danmark i 2007 av Lotte Venø Callesen, som både er CEO og designeren bak smykkene. Hun har alltid laget smykker for hånd hjemme på kjøkkenet sitt, men det var først under studietiden som sykepleier at karrièren virkelig tok fart.

– Hun begynte å selge smykkene sine til fine butikker i København og via Roskildefestivalen, deretter åpnet hun sin første butikk i København, sier Jensen.

SMYKKER: Maanesten skaper smykker som komplementerer den individuelle jente/kvinne og gir henne et sofistikert utrykk som følger trendene. Foto: Maanesten

Inspirert av India og Østen

Smykkene designes nå i København og produseres i India i Jaipur. India og Østen generelt er en stor del av designet og inspirasjon til Maanesten.

– Alt design er håndlaget ned til hver enkelt sten, og selve designprosessen er en lang prosess med mye historie bak seg. Vi kaster oss ikke på trender, men bruker mye tid på historien bak hvert enkelt smykke, sier landsjefen.

Første butikk i Rogaland

Maanesten åpent sin første butikk i Norge i august 2018 i Prinsens gate i Oslo, men hadde allerede smykker hos diverse forhandler som Illums og Høyer i Norge.

– Vi skulle gjerne hatt en stor og fin åpning, men det får vi heller gjøre senere. Det blir uansett spennende å se responsen. Vi gleder oss til å åpne første butikk i Rogaland, på Kvadrat, sier Jensen.

Du finner Maanesten i 2. etasje ved Embla Bunader og Deguy.

SMAKEBITER: Her er noen smakebiter fra den nyeste kolleksjonen til Maanesten. Foto: Maanesten

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21