Egon åpner på Kvadrat

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
Daglig leder, Jøran, viser stolt frem den nye flotte restauranten på Kvadrat.
Foto: Kathrine Kristiansen.

Torsdag 9. juli åpnet Egon Restaurant på Kvadrat – like ved hovedinngangen.

Egon har egen fasade med stor uteservering, og vil derfor også holde åpent ut over senterets åpningstider. Inne i restauranten er det plass til rundt 200 personer. Vi tok en prat med restaurantsjef Gjøran før åpning.

– Det blir utrolig spennende å åpne på Kvadrat. Vi gleder oss til å sette i gang, sier daglig leder på Egon Kvadrat, Gjøran Skår.

Holder hjulene i gang

Selv om Norge nesten har stått stille i vår på grunn av coronapandemien, har Egon-gjengen holdt hjulene i gang og jobbet på spreng for å bli ferdig til åpningen på Kvadrat. For Gjøran har reisen vært ekstra spesiell.

– For meg er det første gang jeg gjør noe som dette. Det er spennende å være med på reisen fra byggeprosess til ferdig resultat. Vi håper folk gleder seg til vi åpner. For det gjør vi, sier Gjøran.

Mange kokker, men lite søl. Bare digg mat! Foto: Kathrine Kristiansen

Egen inngang fra utsiden

Den nye restauranten har flyttet inn i de gamle lokalene til Kitch’n, som tidligere lå ved Sabi Sushi og Joe & The Juice. Dermed blir det kort vei fra hovedinngang C og fra egen inngang rett fra parkeringen.

Inngangspartiet inne på Kvadrat – like ved hovedinngang C. Foto: Kathrine Kristiansen

Meny og konsept

Årlig bruker Egon mye tid og ressurser på meny- og konseptutvikling for å tilfredsstille et bredt publikum over hele landet. De er kompromissløse på konseptet, og Egon skal ha akkurat samme konsept på alle restauranter. Her finner du både burger, pizza, pasta, sandwich, fisk og kjøtt med mer.

– Å være gjest på Egon skal være en opplevelse og en avkobling fra hverdagen. Du skal kjenne at du er på restaurant gjennom service, mat og omgivelser. Alle skal føle seg hjemme hos oss.

Åpningstider til Egon:
Mandag til torsdag 10-23
Fredag og lørdag 10-24
Søndag 11-23
PS! Egon har inngang både fra fellesareal og ute via fasaden like ved siden av Sabi Sushi.

Hos Egon finner du alt fra pizza, burger til pasta. Foto: Egon

Se menyen her:

https://www.egon.no/menyen

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
14-19