Egon åpner på Kvadrat

Å være gjest på Egon skal være en opplevelse og en avkobling fra hverdagen. Foto: Egon

Torsdag 9. juli åpner Egon Restaurant på Kvadrat – like ved hovedinngangen.

Her vil Egon ha egen fasade med stor uteservering, og vil derfor også holde åpent ut over senterets åpningstider. Inne i restauranten er det plass til rundt 200 personer.

– Det blir utrolig spennende å åpne på Kvadrat. Vi gleder oss til å sette i gang, sier daglig leder på Egon Kvadrat, Gjøran Skår.

Holder hjulene i gang

Selv om Norge nesten har stått stille i vår på grunn av coronapandemien, har Egon-gjengen holdt hjulene i gang og jobbet på spreng for å bli ferdig til åpningen på Kvadrat. For Gjøran har reisen vært ekstra spesiell.

– For meg er det første gang jeg gjør noe som dette. Det er spennende å være med på reisen fra byggeprosess til ferdig resultat. Vi håper folk gleder seg til vi åpner. For det gjør vi, sier Gjøran.

Egen inngang fra utsiden

Den nye restauranten har flyttet inn i de gamle lokalene til Kitch’n, som tidligere lå ved Sabi Sushi og Joe & The Juice. Dermed blir det kort vei fra hovedinngang C og fra egen inngang rett fra parkeringen.

Meny og konsept

Årlig bruker Egon mye tid og ressurser på meny- og konseptutvikling for å tilfredsstille et bredt publikum over hele landet. De er kompromissløse på konseptet, og Egon skal ha akkurat samme konsept på alle restauranter. Her finner du både burger, pizza, pasta, sandwich, fisk og kjøtt med mer.

– Å være gjest på Egon skal være en opplevelse og en avkobling fra hverdagen. Du skal kjenne at du er på restaurant gjennom service, mat og omgivelser. Alle skal føle seg hjemme hos oss.

Hos Egon finner du alt fra pizza, burger til pasta. Foto: Egon

Se menyen her:

https://www.egon.no/menyen

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21