Dette skjedde på Kvadrat i 2018

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

 

Kvadrat er i stadig endring, eller forbedring som vi liker å kalle det. Her er noe av det som skjedde på et av Norges største kjøpesentere i 2018.

19. januar: Allerede 19 dager inn i det nye året kunne Kvadrat ønske Sørbø Undertøy velkommen. Dette var en butikk som lenge var etterspurt av kunder i Sandnes og omegn. Det var derfor en stor glede å ønske dem velkommen til Kvadrat.

1. mars: Kunne kaffegiganten Espresso House åpne sin nye kafe på 168,7 kvm!

17. mars: Åpnet en ny og spennende restaurant på Kvadrat, SunKyss. Allerede før restauranten åpent, fikk den stor oppmerksomhet for sitt unike konsept, nemlig vegetariransk og vegansk mat.

22. mars:  For Mari Hassel ble en drøm virkelighet, da hun åpent leketøysbutikken Ringo på Kvadrat.

«Vi har jobbet i ukesvis for å finne den rette blandingen av interiør og leker.  Hos oss finner du en egen avdeling for de minste som er spekket med treleker fra både Jabadabado, Hape, Micki og Brio. Kombinert med interiør fra danske Sebra og Rice blir det masse spennende for store og små»

RINGO: Mari Hassel kunne stolt vise frem leketøysbutikken Ringo.

 

21. juni: Stormberg åpnet en ny flott butikk med deres funksjonelle sports- og turtøy til familievennlige priser.

28. juni. Clas Ohlson fylte 100 år! Helt utrolig. Siden 1918 har Clas Ohlson funnet nye og praktiske måter for å løse våre daglige dilemmaer. Nå venter nye 100 år, ifølge butikksjef på Kvadrat, Lasse Egeland.

– Vi jobber med 100 nye år allerede. Clas Ohlson er i gang med planer og gjennomgang av systemer som skal legge basen for 100 nye år, sier butikksjef på Kvadrat, Lasse Egeland og smiler.

100 ÅR: Clas Ohlson bestilte en gigantisk isblokk i forbindelse med 100-årsdagen.

 

7. september: I 2. etasje i nord åpnet en ny og flott foodcourt. Her kunne kundene nyte et godt måltid i nydelige omgivelser.

16. juli: Midt i sommerferien åpnet Yummy Time dørene ved Clas Ohlson. Spisestedet har kjempe god kebabrull, kebabtallerken og kebabpizza.

11. oktober: Konseptet som revolusjonerte millioner av menneskers hverdag da de utviklet kaffekapselen på 1970-tallet, inntok dørene på Kvadrat i oktober. Nespresso har alltid tilbydd unike kaffeopplevelser, der fokus på bærekraft og gjenvinning alltid har vært avgjørende for valgene dere.

4. oktober: Det var rekordlang barnevognkø på nesten 100 meter, da barneklesbutikken Newbie åpnet på Kvadrat.

«Oppmøte i dag viser tydelig at dette er et etterspurt konsept. Det er utrolig kjekt. Newbie er en sterk merkevare, og de har virkelig klart å treffe en nerve i markedet, sier senterleder på Kvadrat, Bent O. Hansen»

NEWBIE: Da klesbutikken Newbie åpnet, var det rekordlange køer.

 

5. november: Julen ble helt magisk på Kvadrat, da vi fikk montert opp tre juleutstillinger.  Hos barna i vinterland kunne man få utstillingen til å bevege seg ved hjelp av en sveiv.  Ved inngang C var det rigget for rockekonsert med et isbjørnband. Og sist men ikke minst kunne man ta årets julekort ved NetOnNet, der tidenes største nissestol var plassert.

15. november: Herreklesbutikken Solid åpnet på Kvadrat. Varesortimentet til deres består hovedsakelig av egne merkevarer som Solid, Tailored og 11 Project, men også noen få nøye utvalgte etablerte merker, som Bertoni og Vannucci.

15. november: Leketøysbutikken Kozmos åpnet også på Kvadrat 15. november. Butikkene har et stort utvalg av de beste lekene, spillene og multimediaproduktene.

22. november: Norges største blomsterkjede, Floriss, åpent dørene ved inngang C med både kake og eplemost til kundene.

23. november: Black Friday! Vi satte omsetningsrekord på 32, 7 millioner kroner og hadde 42 000 besøkende.

 

Visste du at….

… vi låner ut rullestoler gratis til våre kunder på senteret?

…vi har gratis utlån av oppbevaringsbokser til deg som har en litt for varm jakke eller litt for mange pakkenelliker? Du finner dem like ved Informasjonen.

…vi har 3 hjertestartere på Kvadrat. De er plassert ved Apotek 1, Informasjonen og Mester Grønn.

…vi har Rogalands største ladestasjon for el-biler.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22