Kremmerhuset på Kvadrat tilbyr personlig boligstyling

Blomster i potte
Blomster i vase

Nå tilbyr Kremmerhuset på Kvadrat personlig boligstyling fra kr. 399,-.

Skal du selge en bolig eller leilighet? Eller bare ønsker noen gode tips og råd om styling av egen bolig, eller kanskje bare et eller noen få rom i huset?

I Kremmerhuset ønsker vi at alle skal bli inspirert til å få det koselig og personlig hjemme. Våre boligstylister har sterk interiørinteresse og mange har faglig interiørutdanning. Trenger du inspirasjon eller hjelp til å klargjøre bolig for salg eller gjøre et rom til ditt eget? Nå tilbyr alle Kremmerhusets butikker personlig boligstyling med farge-, materialvalg og produktforslag. Konsultasjonen foregår i butikken.

Booker du time hos din lokale Kremmerhuset-butikk vil boligstylisten forberede personlig tilpassede farger, materialer og produkter for at du skal ta ut din personlige stil i ditt hjem og få det koselig.

Les mer om tjenesten her

Boligstyling – konsultasjon i butikk:

30-60 minutter pr rom, kr 399 for Kremmerhusets medlemmer/ 999,- for ikke-medlemmer

(innmelding: send sms “kh” til 27272)

Ved kjøp av produkter over 2000,- er konsultasjonen gratis.

Kremmerhuset

Det meste av varene i Kremmerhuset kjøpes direkte fra våre leverandører i Østen, og det gjør at vi har konkurransedyktige priser. Vi har flotte varer i begge endene av prisskalaen, slik at det alltid vil være noe hos oss for akkurat deg. Vi har både rimelige og trendy varer og mer eksklusive varer som allerede har levd et liv før de kommer til Kremmerhuset. Hver sesong utvikler vi varepakker med nye farger og produkter, og du vil alltid finne flere stiler og inspirerende uttrykk hos oss.

Velkommen til Kremmerhuset!

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00