Highscore Arcade åpner i dag!

Spillerom

Highscore Arcade er en sosial møteplass for alle, med over 40 underholdende spillemaskiner.

Med eventyrlige og inkluderende leker håper de å skape et sted hvor folk kan oppleve et felleskap og en mestringsfølelse. Minecraft Dungeons Arcade, Mario Kart, Super Bikes og verdens største PAC-MAN er noen av spillemaskinene de tilbyr.

Arkadespill i ny drakt

Du husker kanskje arkadehallen som var på Kvadrat «back in the days»? Nå ønsker Carl William Runar, daglig leder hos Highscore Arcade, å fylle et tomrom på senteret. Han vil gi barn og ungdom en plass å være, og på den måten få gaming ut fra soverommet hjemme. Her skal en få bevege seg og gjøre noe sosialt. Carl mener arkadehallen er en positiv motkraft mot isolasjon, og ønsker å senke terskelen for å komme seg ut og gjøre noe gøy sammen med andre. Highscore Arcade er arkadespill i ny drakt, sier han.

Den første Highscore Arcade åpner på Kvadrat

Senterleder på Kvadrat, Renate Hjørnevik Meland er superbegeistret for å få Highscore Arcade med på laget, og sier: ikke bare er det et utrolig kult konsept, som jeg tror vil fenge kundene våre, men de som står bak konseptet er skikkelig trivelige folk som vi ser frem til å samarbeide med fremover.

På Kvadrat tilbyr Highscore Arcade deg en pause fra virkeligheten ved å la deg være leken, uformell og gjerne litt barnslig på nesten 400m2. Her har de over 40 spillemaskiner, i tillegg til to bursdagsrom. Highscore Arcade finner du i etasje 1b sør, benytt inngang A, ved Clas Ohlson, for kortest vei.

En av de kuleste plassene å ha barnebursdag?

Highscore Arcade har satt sammen tre innholdspakker for å skreddersy bursdagsfeiringer. Bursdagspakkene inneholder mat og drikke, bursdagsgave, godteposer, avlukket bursdagsrom med plass til 5-15 personer og fri spilletid på nesten alle maskinene.

Les mer om bursdagspakkene her: BOOK BURSDAG – Highscore Arcade (high-score.no)

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00