Kortreist ferie i Sandnes

Rogaland er et yndet feriemål for turister fra både fjern og nær.

Fylket bugner av attraksjoner – fra spektakulære fjellformasjoner som superkjendisen Preikestolen og den omdiskuterte Trollpikken til de de flate og lange jærstrendene.

Likevel er det ofte de små opplevelsene som gir de beste minnene. Disse spesielle øyeblikkene man får sammen med dem man er glad i. Slike minner vil Kvadrat legge til rette for. For Kvadrat er mer enn bare shopping. På Kvadrat kan du både planlegge ferien, få tak i utstyret du trenger samt fylle opp sekken med deilig nistemat. Og du trenger ikke dra langt.

Planlegging – what to do and where?

Noe av det som er fint med lokale mikroeventyr er at det er mulig å få til selv om en ikke har mange fridager. Du kan få en superfin opplevelse i nærmeste friområde en ettermiddag. Kanskje du har mulighet å sove ute i naturen en natt? Da anbefaler vi friluftsområdet rundt Dale som byr på muligheter for overnatting i telt eller hengekøye, bademuligheter og nydelig utsikt fra fjelltoppene. På Kvadrat finner du regionens største turistinformasjon, her kan både turister og lokale få tips og råd til kjekke destinasjoner og aktiviteter.

Kjøpe eller låne utstyr?

Godt utstyr kan heve opplevelsen på tur. Dersom barna har vokst ut av turskoene eller turbuksen kryper opp på leggen finner du utstyr av god kvalitet både hos Sport 1, Sport Outlet og Norrøna. Solbriller, solkrem og myggmiddel – ja alt du trenger til turen finner du på Kvadrat.

Du trenger ikke eie alt turutstyret selv. Stadig flere ser verdien i å heller låne noe av utstyret. Frilager tilbyr utlån av nesten alt tenkelig friluftsutstyr for kun en symbolsk sum på frilager.no. Utstyret du har bestilt på nettsiden hentes og leveres i Frilagerboden utenfor Kvadrat.

Uten mat og drikke duger helten ikke

Mat er viktig. Og på Kvadrat er utvalget av nistemat til turen stort. Du kan velge og vrake i deilige smaksopplevelser fra hele verden. Frister det å ta med en smakfull tapas fra Déjà Vu i sekken? Eller kanskje du foretrekker noe påsmurt fra Steam, Adams Coffee eller Kanelsnurren? Skal du grille har Helgø Meny både utvalg og kunnskap om kortreist grillmat fra den norske bonden. Hos Amundsen kan du få med deg nykvernet kaffe tilpasset kokeutstyret du har med i sekken.

Når turen er planlagt, innkjøp er ordnet og sekken er pakket kan det være godt å ta med favorittbrygget fra Starbucks i hånda. Reis gjerne videre fra Kvadrat med en av de elektriske bysyklene som står utenfor hovedinngangen. Bilen kan du parkere gratis på Kvadrat om du ønsker.

God tur!