Få feriefølelsen på Kvadrat

Om sommeren er det mikroeventyr som gjelder, og du trenger ikke dra lenger enn Kvadrat for å få den fantastiske feriefølelsen.

Kvadrat byr på mye mer enn bare shopping! Her er guiden for en spennende feriedag på Kvadrat.

Klokken 10: Start dagen med caféfrokost

Hva gir vel en bedre start på dagen en et nystekt brød, nypressa juice og smakfull kaffe? Vi anbefaler å starte feriedagen med en deilig frokost på Kanelsnurren, Steam Kaffebar, Adams Coffee eller Starbucks. Om du ikke er så sulten på morgenen holder det kanskje med en frisk smoothie fra Joe & the Juice, SmoothieXchange eller Limòn.

Klokken 11: Shopping, velvære og sertifikat!

Noen ønsker å tråle alle butikkene etter siste festmote, andre leter etter de mest komfortable sandalene og en lekker bikini til dagens kveldsbad. Noen har kanskje som mål å finne det største oppblåsbare badedyret? Enten det er fashion, en god bok eller sportsutstyr som står høyest på ønskelisten så finner du det du trenger på Kvadrat.

Kvadrat har en mengde velværetilbud og kan tilby en variert meny for de som foretrekker å ta en tur innom en barbershop eller en av de mange frisørene under besøket. BeWell tilbyr profesjonell hudpleie, neglepleie og makeup. Brunfargen fikser du med selvbruning fra et av apotekene eller parfymeriene. Føler du deg helt crazy kan du jo ta en tatovering eller piercing hos Skin Fuel Empire!

For de minste kan vi anbefale å prøve en av Kvadrat sine mini-biler. Dette er en kombinasjon av en liten bil og handlekurv som en voksen manøvrerer. Barna kan velge mellom ulike biler, og når bilen leveres tilbake får barnet et (nesten ekte) sertifikat! Stor stas!

Klokken 13: Lunsj fra andre siden av verden

Når magen sier i fra at det er på tide med lunsj kan du velge og vrake i deilige smaksopplevelser fra hele verden. Hva frister mest? Meksikansk? Japansk? Indisk? Eller en fusion? For deg som ikke vil late som om du er i utlandet, så anbefaler vi tradisjonsmat fra Matværket. Flere av våre spisesteder tilbyr uteservering, og her kan både store og små nyte noe godt og leskende i solen.

Klokken 14: På tide med litt action!

Nå er det på tide å bevege seg litt! Utenfor hovedinngang C finner du en gøy lekeplass for barna. Er dere mer lystne på å være inne kan arkadehallen være plassen. Highscore Arcade tilbyr deg en pause fra virkeligheten ved å la deg være leken, uformell og gjerne litt barnslig på nesten 400m2. Her har de over 40 spillemaskiner! Glad i gaming? Einherjar eSport

Kanskje er det også på tide å nyte en god kaffe eller en fargerik boblevaffel?


Når det blir ettermiddag og kveld: Hvor lang er egentlig sumarnatta?

Kvadrat har åpent helt til klokken 21 på hverdager, så bruk den tiden du trenger. Er du klar for å strekke strikken enda lenger? Da anbefaler vi å låne en bysykkel ved inngang C, nyte sommerkvelden og sykle ned til fjorden. På bystranden i Luravika, rundt en kilometer fra Kvadrat, kan du kose deg sammen med familie og venner. Her er det gode bademuligheter og stedet er godt tilrettelagt med sand, gress og benker. Luravika er et perfekt sted for en kvelds-piknik med delikatesser fra Déjà Vu eller et annet av Kvadrat sine mange spiserier. Trenger du piknikteppe og annet turutstyr finner du dette på Clas Ohlson, Rusta eller en av sportsbutikkene. Alternativt kan du ta bussen til sentrum av Sandnes eller Stavanger for å smake på det urbane nattelivet.

Trenger du flere ferietips?

Kvadrat har den mest besøkte turistinformasjonen i Rogaland og kan hjelpe deg å finne severdigheter, turer i regionen, ferje- og bussforbindelser, overnattingsmuligheter – og mye mer.