Klar for høsten?

Høst
Garn til Popkorn-genseren finner du hos Kreaktiv på Kvadrat
Høst
Alt til høsten finner du på Kvadrat
Høst
Alt til høsten finner du på Kvadrat

Sommeren er på hell, og høsten sniker seg inn på oss. Hver årstid bringer med seg sin egen unike sjarm, og høsten er intet unntak.

Det er tid for koselige øyeblikk, mørkere dager og varme høstgryter. Her er noen tips til hvordan du kan omfavne høstens ankomst.

Garn

fra Kreaktiv

Strikking kan fungere som en meditativ praksis som ikke bare resulterer i varme, hjemmelagde plagg, men også gir en mulighet til å utforske kreativiteten mens regnet sildrer og vinden uler utenfor. Hva med å prøve deg på den fine Popkorn-genseren? Garnet finner du på Kreaktiv.

Tursko

fra Sport 1

Når høsten inntar scenen med sine fargerike landskap og kjølige briser, blir naturen en fortryllende lekeplass å utforske. Tursko blir våre trofaste følgesvenner i denne årstiden, da de tilbyr den perfekte balansen mellom komfort og funksjonalitet.

Kopp

fra Kremmerhuset

Det er lite som slår fyring i peisen, teppe over beina og en kopp med kakao om høsten. Har du strikkedilla i tillegg? Da passer denne koppen fra Kremmerhuset perfekt.

Kubbelys

fra Upstairs

Når solen begynner å senke seg tidligere og kveldene blir lengre, blir kubbelys i fine høstfarger en uunnværlig detalj for å skape en varm atmosfære hjemme.

Regnjakke

fra Katharina

En regnjakke tilpasset høstens estetikk beskytter oss ikke bare mot regndråpene, men blir også et moteriktig plagg som passer perfekt til årstidens garderobe.

Thermos

fra Kitch'n

Thermosen lar oss nyte drikkene våre hvor som helst, om det er på en tåkete morgen i hagen, en piknik på løvdekkede stier eller en koselig kveld foran peisen.

Støvler

fra Skoringen

Støvler blir den ideelle følgesvennen for å takle alt fra våte gater til løvdekkede stier. Disse kule støvlene fra Skoringen kan også pimpe opp hverdagens antrekk.

Du finner alt til høsten på Kvadrat

Tekst
Ida Amalie Berg Toft, Sr. Markedskoordinator
Foto
Cem Yildiz, Innholdsprodusent