Brillefin i høst

Et par briller
Peak Performance Fås hos Brilleland for 1999,- inkludert Basis enstyrke glass
Briller for menn
Brille fra Gant som representerer høstens duse, brune jordtoner i transparent acetat, i samspill med fargerike detaljer på stengene Kjøpes hos Brilleland til 1999,- inkludert Basis enstyrke glass
Et par solbriller
Brilleland har eksklusivitet på briller fra Moods of Norway. Det betyr at du ikke får kjøpt disse brillene noen andre steder enn i din Brilleland-butikk. Denne solbrillern fra Moods of Norway får du kjøpt til 1699,- hos Brilleland

Velkommen ønsker vi sesongens brillemote som tar med seg mye av sommerens lette uttrykk.

Høstmørket siger på, dagene blir kortere og vinden kaldere. Med nye trender, nye farger og ny oppspart energi etter en lang og fin sommer, ønsker vi den likevel hjertelig velkommen!

Farger

Som et naturlig skifte fra vårens lyse og lette farger, ser vi nå en mørkere fargeskala som hører høsten til. Dype farger som grønt, petrol, lilla og blått går igjen, og vi vil se enda mer grått enn

hva vi har sett det foregående året. Jordnære brunfarger er også en høstklassiker og en sikker, nøytral base i din brillegarderobe.

Fasonger

Vintage-inspirasjonen fra i vår er fortsatt til stede, representert blant annet ved runde innfatninger og cateye-fasonger.

Der innfatningene de siste årene har hatt et kraftigere uttrykk, ser vi i år at brillene blir noe mindre, nettere og mildere i fasongen. Dette skaper fin balanse med de «tyngre» høstfargene.

Materialer

Transparent acetat står sterkt også inn i høsthalvåret, men blir noe tynnere for å opprettholde det nette uttrykket. I tillegg finner vi et stort utvalg av metallbriller som også oppfattes som et edlere og nettere materiell.

Mange leker med en kreativ blanding av materialer; acetat og metall, børstet eller lakkert – materialene skal skape kontraster.

Detaljer

Detaljer i materialet står i fokus, og logoene blir mer diskrè. I fjor høst så vi et inntog av blanke detaljer i gull, kobber og sølv, noe som tas ut i enda større skala denne sesongen. Dette gjelder også for dyreprint.

Brilleland

I løpet av 30 år har Brilleland vokst seg frem til å bli en av Norges ledende optikerkjeder, der lave priser og høy kvalitet går hånd i hånd med faglig ekspertise. Vi er en del av Grand Vision, verdens største optikerkjede, og gjør store innkjøp av kvalitetsprodukter slik at besparelsen kommer våre kunder til gode.

Vi har autoriserte optikere i alle våre butikker. Vi har spesialkompetanse på alt fra klinisk optometri, kontaktlinser, progressive briller, arbeidsplassoptikk, synstrening med mer.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00