Kvadratguide: Guiden for alle fedre!

Farsdag
Farsdag
Farsdag
Farsdag
Farsdag

Uansett alder, kjønn, interesser og bakgrunn skal du føle deg velkommen på Kvadrat!

For oss er det viktig å kunne tilby butikker, arrangementer og spisesteder til alle og enhver som stikker innom senteret vårt.

I anledning farsdagen denne helga ønsker vi å gjøre litt ekstra stas på alle de flotte farsfigurene blant oss. Husk at farsbegrepet er utvidet – og at denne helga er en super anledning til å gjøre stas på noen du er glad i, uavhengig av relasjon. Til ære for dere har vi laget en liten oversikt over steder som pleier å være populære.

Anton Sport og Sport Outlet

Har du vært innom vår nyåpnede sportsbutikk, Anton Sport? Eller er du stamkunde hos populære Sport Outlet? Begge steder vil du garantert finne flott utstyr til både sport og friluft, for hele familien!

Ark Bokhandel og Norli

En god bok er aldri feil! Hos våre bokhandlere finner du det beste utvalget, og du kan velge og vrake mellom alt fra inspirerende selvbiografier til spennende krim.

H&M, Jack & Jones, Volt, Carlings, Studio Mann og Høyer

Her finner du klær til alle anledninger, til alle prisklasser.

Ivan frisør og barbershop

Her får du trimmet både hår, bart og skjegg! Ivan har over 10 års erfaring i frisøryrket og har tatt flere kurs innen barbering og fading – i både Spania og Hellas!

Clas Ohlson og Jernia

Perfekt for deg som liker å styre og ordne, fikse og trikse.

Teknikmagasinet og Kjell & Company

Her finner du det du måtte trenge av elektriske duppeditter og småting som kan være «kjekt å ha»! Begge steder har spennende sortiment med diverse hjemmeelektronikk og tilbehør.

NetonNet og Tell

Hos både NetonNet og Tell finner du det nyeste innen teknologi, for deg som ikke får nok av tekniske dingser!

Legit

Sørg for å være riktig skodd! Hos Legit får du de feteste skoene og de seneste oppdateringene fra trendene som råder over skoverden.

Vinmonopolet

For når ungene er lagt.

Kitch´n, Tilbords og Christiania Glassmagasin

Mekka for alle matelskere og hobbykokker! Hos Kitch´n, Tilbords og Christiania Glassmagasin finner du blant annet pizzaovner, kjøkkenmaskiner, vinglass og kniver av topp kvalitet!

Egon og Food Court!

Som pappa er du kanskje ikke alene på senteret – du har gjerne familien med deg? Da kan det bli en utfordring å enes om serveringen! Både på Egon og Kvadrats Food Court er det mat å få – for alle, uansett preferanser. Perfekt for familier hvor smaksløkene spriker!

Kakao, Highscore Arcade og Sprell

Bruker du farsdagen sammen med barna og tar dem med hit, blir du populær. Det kan vi garantere!

Kanelsnurren, Steam, Starbucks, Adams Coffee og Amundsen Spesial

Vi har mange koselige kafeer som er gode alternativer dersom alt du ser etter er en stol, kanskje litt kaffe – men mest av alt, fred og ro.

Tekst
Skarp
Foto
Cem Yildiz, Innholdsprodusent