Forhåndsbestill bursdag eller teambuilding på nytt Fun Center på Kvadrat

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

På sensommeren åpner opplevelsessenteret Fun Center på Kvadrat, med både minigolf, glokarts (gokart), bazookaball/paintless paintball og sist men ikke minst, Kompani Fun Center. Nå kan du forhåndsbooke plass til både bursdager, teambuildinger eller treff med venner til superpriser!! Se under for bestilling.

– Siden folk ikke kunne reise på ferie, ønsket vi å lage en verden inne på Kvadrat. Vi har laget «Tropical Tiki» minigolf, et tema som minner om Syden. Fun & Famous blacklight minigolf er et kult konsept der det handler om kjente landemerker jorden rundt, sier butikkleder Ingvild Søyland hos FunCenter Kvadrat.

Storbyferie på Kvadrat

Turen starter i Frankrike, før du reiser videre til Australia, India, Kina, USA, Egypt, Brasil, England og deretter avslutter reisen i Italia. UV-lyset skaper glow-effekter og gjør minigolfopplevelsen helt unik.

Selvlysende gokart

I tillegg til en verdensinspirert minigolf, har de laget “GloKarts” som er en gokartbane som lyser i mørket. De har også en inndørs hinderløype ved navn Kompani FunCenter, som er inspirert av TV-programmet kompani Lauritzen.

Her kan bedrifter, vennegjenger, grupper og lag få seg en militærdag utenom det vanlige. Kombiner gjerne med en runde Bazookaball; et spennende kampbasert spill med myke skumballer

Franske pannekaker – Crêpes

I kafeen skal de servere crêpes (franske pannekaker) til både dessert, lunsj og middag. Det blir også mulig å kjøpe toast, pølse, pizza, is, sukkerspinn, brus, slush og mye mer.

Vi har egne designrom til bursdager, utdrikningslag, teambuildinger, grupper og lag, men det er selvfølgelig også mulig for drop in, sier Ingvild.

SE TILBUD OG BESTILL HER:
Superdeal på Bursdag gavekort!
Du kan velge minigolf, glocart, bazooka ball eller konseptet Kompani FunCenter, i tillegg kan du bestille mat og drikke og få eget bursdagsrom.

Kontakt oss på Tlf. 408 55 111

Har du noen som skal feire bursdag i løpet av de neste 12 månedene? Bestill så mange du vil!
Vipps beløp til 609100. Kontonr 3209.21.87631.
Send booking til: https://www.funcenter.no/kvadrat/
Vi sender deg gavekort

Nyhet:
18 hull minigolf bursdag (4-100 år)
for opptil 10 gjester, før kr.1499. Nå kun kr.999,-!!
(prisen gjelder frem til 1.august 2020)

GloKart bursdag (4-12 år)
3 heat for opptil 10 gjester, før kr. 1999. Nå kun kr.1499!!
(prisen gjelder frem til 1.august 2020)

Bazooka Ball + Kompani FunCenter bursdag (10-100 år)
for opptil 10 gjester, før kr. 1999. Nå kun kr.1499,-!!
(prisen gjelder frem til 1.august 2020)

*Mat og drikke kommer i tillegg.
*Gratis bursdagsrom

Lik oss på
https://www.facebook.com/Fun-Center-Kvadrat-100390071615353/

Du finner Fun Center ved Gapi i 2. etasje i sør. Benytt inngang D og trappen like innenfor (v/tidligere G-max) for korteste vei til opplevelsessenteret.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21