Alt du trenger til skolestart

Regntøy
Regntøy fra H&M Kvadrat
Skolestart
Alt til skolestart finner du på Kvadrat
Skolestart
Alt til skolestart finner du på Kvadrat

For å hjelpe barna med å få en fantastisk start på skoleåret, er det viktig å utruste dem med de beste verktøyene. På Kvadrat finner du alt til skolestart.

Drikkeflaske

fra Sunkost på Kvadrat

Motivasjonsflasken fra Sunkost er en trendy vannflaske lagt for å motivere til å drikke nok vann i løpet av en dag. Den har markører som viser hvor mye vann en bør drikke per time - perfekt for å holde oversikt over vanninntaket gjennom en travel skoledag.

Pennal

fra Ark på Kvadrat

Med et fargerikt og organisert pennal kan barna utforske fantasien sin og la deres kreative tanker flyte fritt, og på den måten oppdage den spennende verdenen av læring og selvuttrykk gjennom farger og ord.

Mummi matboks

fra Brødrene Pedersen på Kvadrat

Matboksen er som en magisk skattekiste som holder deilige og næringsrike retter, pakket med kjærlighet av foreldre eller foresatte. Med en fargerik og praktisk matboks kan de glede seg over deilige lunsjer og samtidig få den nødvendige energien for å lære, leke og blomstre i skoleåret som ligger foran dem.

Skolesekk og gymbag

fra Norli på Kvadrat

Skolesekk og gymbag er to uunnværlige følgesvenner for enhver elev. Skolesekken bærer med seg skolens verden; den rommer bøker, notatbøker, og alt det nødvendige utstyret som trengs for en produktiv skoledag. På den annen side bærer gymbagen med seg spenningen og aktiviteten utenfor klasserommets vegger. Sammen gjør skolesekken og gymbagen hver dag komplett for å møte nye utfordringer og oppleve nye eventyr.

Headset

fra NetonNet på Kvadrat

Headset er som en portal til en verden av lyd og læring. Det kan gi barna muligheten til å lære på sin egen måte og oppdage nye dimensjoner av kunnskap, samtidig som en ikke forstyrrer eller blir forstyrret av andre.

Innesko

fra Eurosko på Kvadrat

Når barna kommer inn i klasserommet, tar de av seg uteskoene og sklir inn i innesko. Inneskoene fra Eurosko føles som å gå på skyer, og kan gi en følelse av avslapning mens de lærer og leker.

Regntøy

fra H&M på Kvadrat

Regntøy er et must til skolestart, så hva med å gjøre det ekstra spesielt ved å kjøpe inn et matchende sett fra H&M? Det holder barna tørre og glade selv på de gråeste dager.

Støvler

fra Sport Outlet på Kvadrat

Med høstens ankomst og vått vær på vei, er støvler et essensielt tilbehør for barna. De beskytter føttene mot regn, søle og kulde, og gir barna muligheten til å utforske og leke utendørs uten å bli våte eller kalde.

Husk at barns skolestart ikke bare handler om materielle ting, men også om støtte, oppmuntring og kjærlighet fra foreldre og foresatte. Med disse produktene og ditt engasjement, vil barna ha alt de trenger for å gå inn i skoleåret med selvtillit, nysgjerrighet og glede.

Lykke til <3