10 gode grunner til å kjøpe gavekort

Dame holder frem et gavekort i kamera

Her er 10 grunner til at gavekort er en genial og fin gave å gi bort:

  1. Det er enkelt å kjøpe gavekort. Benytt en av våre selvbetjente automater rundt på senteret, eller kom til Informasjonen om du ønsker veiledning og hjelp.
  2. Den som mottar gavekortet velger selv når og hva en vil bruke det på, og man er sikker på at gaven som blir gitt kommer til nytte.
  3. Et gavekort er ikke personlig tenker kanskje du? Joda, det handler kun om hva du gjør ut av det. Hva med å skreddersy kortet med eget bildet? Eller er kanskje gavekortet er en stående invitasjon til en hyggelig lunsj? Noen ganger er det også sånn at en vet hva en vil kjøpe, bare ikke hvilken farge / merke / størrelse. Dette kan enkelt løses med et “øremerket” gavekort.
  4. Et gavekort kan også sammenlignes med øremerkede penger. Det er universelt og kan brukes mange steder, men det er allikevel ikke like likvid som sedler og mynt.
  5. Du bestemmer nøyaktig hvor mye du ønske å gi bort.
  6. Når du kjøper gavekort hos oss får du også med fin gavekortholder og konvolutt som du kan skrive på.
  7. Et gavekort passer til alle: det er ingen alder, kjønn eller interessebegrensing på et gavekort. Det passer like fint til bestemor som lillebror.
  8. Gavekortet tar liten plass, men rommer mye. Du slipper å drasse rundt på tunge handleposer, og det kan være løsningen til de som “ikke ønsker seg noe”. Gavekortet kan også gis videre, om den som mottar det vet om noen som trenger det mer.
  9. Skal du kjøpe til mange? Enten om du har stor familie eller mange ansatte. Det går fort å lage mange gavekort, og dette kan også forhåndsbestilles i Informasjonen (informasjon.kvadrat@olavthon.no).
  10. Gavekort er noe av det som folk ønsker seg mest. Basert på en (ikke representativ, men fortsatt interessant) undersøkelse på vår Facebookside så vi majoriteten av de som svarte ønsket seg gavekort under juletreet.