Book gratis personal styling

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

          HØSTKOLLEKSJON: Butikksjef på Zizzi, Ingunn Vikanes Jacobsen, viser frem en kjole fra høstens kolleksjon.

Ønsker du en oppgradering av garderoben? Hos Zizzi Kvadrat får du gratis personal styling i uke 36, 37 og 38.

– De fleste får en aha-opplevelse, fordi vi dytter dem utenfor komfortsonen. Det er ikke sagt at du må kjøpe alt, men da har du prøvd klær som du aldri hadde trodd du var fin i, sier butikksjef på Zizzi, Ingunn Vikanes Jacobsen og fortsetter:

– Det gjør godt i hjertet når kundene blir glade og fornøyde. Når de går ut herfra og har det godt med seg selv.

Book time

Kunden bestiller time til personal styling på nettsiden til Zizzi. Her finner de også en oversikt over hvilke timer som er ledige, samt i hvilke butikker. Når du har bestilt timen får du tilsendt et skjema med noen spørsmål. Timen varer cirka 60 minutter.

– Vi spør dem hvilke størrelser de bruker, hva de er ute etter og om de har handlet på Zizzi før. Da kan jeg finne noen antrekk før de kommer, sier Vikanes Jacobsen.

Privat prøverom

Ut i fra skjema kan Ingunn finne antrekk på forhånd. Hun finner både klassiske og trygge, men også klær som skyver dem litt utenfor komfortsonen.

– Når de kommer har jeg klart et privat prøverom. Da er det kun en til en rådgivning med meg eller en av jentene mine. De får også en forfriskning i glasset og litt snacks, sier butikksjefen.

Unikt design

Zizzi som klesmerke kjennetegnes ved en ekte lidenskap for kundene og deres behov. For Zizzi handler det alltid om å fokusere beinhardt på personligheten til den neste generasjonen av formfulle kvinner. Cool curvy fashionistas er stolte av figuren sin, og vil derfor ha flott mote for formfulle kropper. Hos Zizzi finner du alt fra bluser, t-skjorter, bukser, leggings, kjoler, jeans og jakker til kvinner i størrelse 42-56.

– Vårt design er annerledes enn i andre butikker. Våre klær er tilpasset for alle kroppsfasonger. For dem som trekker over hoftene, magen eller brystet, sier Vikanes Jacobsen.

BOOK TIME HOS ZIZZI SANDNES HER

eller kontakt butikken på tlf: 930 03 859

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22