Gavebok fra Til bords!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Tilbords gir en nydelig gavebok til alle brudepar som lager gavelisten sin hos dem. Den har en verdi på 499.- og kan også kjøpes bokhandelen.

Til_bords_boka_forside

Boken inneholder tips fra profesjonelle bidragsytere til blomster, valg av stil, duker og alt som gjør en anledning rundt bordet til en helt spesiell opplevelse. Egne kapitler om borddekkingens historie og skikk og bruk ved ulike begivenheter i livet. Det finnes mange anledninger til å samle familie og venner rundt et hyggelig dekket bord. Til bords tar for seg de største, som bryllup, dåp, jul og 17. mai, men gir også plass til herrelag, feiring av runde år, venninnekveld og lang lunsj på landet. Kort sagt tar boka for seg det meste du trenger å vite for å skape egne tradisjoner, og forteller hvordan du selv kan sette personlig preg på store og viktige anledninger i livet.

Boka viser mer enn 20 vakkert dekkede bord, skapt av mennesker som vet å nyte bordets gleder og å skape en vakker ramme rundt måltidet. Her finner du hundrevis av tips til blomsterdekorasjoner, valg av duker og servise, for ikke å si alle de små detaljene som kan gjøre et dekket bord til en helt spesiell opplevelse.

Hele Norges Blomster-Finn, Finn Schjøll, deler alt han kan om borddekking, blomsterdekorasjoner og selskapelighet – blant annet får Jenny Skavlan tips om hva som skal til for å planlegge et fullkomment bryllup. Frilansjournalist Tone Solberg har ført alt i pennen, Stian Broch har fotografert.

, ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Åpent i dag
10-21