Freshe forfriskende nye drikker hos Starbucks

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Nå har Starbucks fått inn to nye og svært etterspurte drikker med smaker av jordbær, kokos og açai. Det blir en vanskelig oppgave å formidle den freshe smaken uten at du faktisk smaker de selv, men er du litt mer nysgjerrig på hva Pink Coconut Refresha® og Strawberry Açai Refresha® inneholder, så les mer her.

Pink Coconut Refresha®
En estetisk, rosa, og ikke minst Insta-vennlig drikke, som virkelig leverer på smaker; nemlig jordbær og kokos. Den første slurken treffer tunga med en skikkelig smaksbombe av fersk og frisk frukt, og etterlater en smooth følelse av kokos.

Pink Coconut Refresha® kombinerer smaker av søte jordbær sammen med fløyelsmyk og kremet kokosmelk. En skikkelig fruktig og forfriskende drikke!

Denne drikken passer svært godt til de som virkelig tør å utforske smakene,

Denne drikken er som skapt for de som elsker å prøve dristige, og spenstige drikker, som leverer på smak, samtidig som de passer på helsen. I tillegg, den rosa fargetone betyr at den er det perfekte tilbehøret for sommeren!

Strawberry Açai Refresha®
Strawberry Açai Refresha® leverer forfriskende smaker av jordbær og acai – en skikkelig juicy nyhet for tunga.

En tørsteslukkende og frisk drikke med smaker av søt jordbær og acai-noter, håndristet med isbiter og ekte frysetørkede jordbær.

Denne drikken er også skapt for de som elsker å prøve dristige, og spenstige drikker, som leverer på smak, samtidig som de passer på helsen. I tillegg er denne også svært Instavennlig og passer like godt på en varm sommerdag som en litt kaldere kveld. Hvis vi skal beskrive drikken med et ord: forfriskende.

Drikkene vil være tilgjengelig frem til 1.september 2021.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21