Freshe forfriskende nye drikker hos Starbucks

Nå har Starbucks fått inn to nye og svært etterspurte drikker med smaker av jordbær, kokos og açai. Det blir en vanskelig oppgave å formidle den freshe smaken uten at du faktisk smaker de selv, men er du litt mer nysgjerrig på hva Pink Coconut Refresha® og Strawberry Açai Refresha® inneholder, så les mer her.

Pink Coconut Refresha®
En estetisk, rosa, og ikke minst Insta-vennlig drikke, som virkelig leverer på smaker; nemlig jordbær og kokos. Den første slurken treffer tunga med en skikkelig smaksbombe av fersk og frisk frukt, og etterlater en smooth følelse av kokos.

Pink Coconut Refresha® kombinerer smaker av søte jordbær sammen med fløyelsmyk og kremet kokosmelk. En skikkelig fruktig og forfriskende drikke!

Denne drikken passer svært godt til de som virkelig tør å utforske smakene,

Denne drikken er som skapt for de som elsker å prøve dristige, og spenstige drikker, som leverer på smak, samtidig som de passer på helsen. I tillegg, den rosa fargetone betyr at den er det perfekte tilbehøret for sommeren!

Strawberry Açai Refresha®
Strawberry Açai Refresha® leverer forfriskende smaker av jordbær og acai – en skikkelig juicy nyhet for tunga.

En tørsteslukkende og frisk drikke med smaker av søt jordbær og acai-noter, håndristet med isbiter og ekte frysetørkede jordbær.

Denne drikken er også skapt for de som elsker å prøve dristige, og spenstige drikker, som leverer på smak, samtidig som de passer på helsen. I tillegg er denne også svært Instavennlig og passer like godt på en varm sommerdag som en litt kaldere kveld. Hvis vi skal beskrive drikken med et ord: forfriskende.

Drikkene vil være tilgjengelig frem til 1.september 2021.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21