Blomstrende påskekos og DIY prosjekt!

Lag din egen påskekrans som du kan henge på døren eller pynte bordet med.


Gule blomster gir påskestemning på 1-2-3. Hos Mestergrønn finner du et godt utvalg av både løkplanter, snittblomster og gode tips til DIY påskekrans.

Det er ikke så mye som skal til. Med gule blomster og litt påskepynt så har du skapt en koselig påskestemning, enten du skal være hjemme eller på hytta. Narciss, eller påskeliljer som mange kaller dem, er meget populære denne sesongen. De finnes både som løkplanter og som snittblomst, og er flotte både ute og inne. Narciss kan takle ned til -5 grader, og er blant de tidligste plantene vi kan sette ut om våren. Viola er en annen plante som godt kan tåle vårens skiftende temperaturer.

Vil du lage din egen påskekrans? Se hvordan du går frem her


Inne kan du fylle vasene med gule tulipaner, roser, narciss eller vakre påskebuketter. Gåsunger og andre grener gir en ekstra vårfølelse, og de er lekre å dekorere med hengende pynt. Sett fram en rufsete påskekylling eller en koselig påskehare, så er det bare å ønske påsken velkommen!

Pakker med påskeblomster levert på døren
Vi har gjort det enkelt for deg og satt sammen ulike påskepakker med herlige påskegule blomster. Akkurat det du trenger for å skape påskestemning hjemme. Vi har pakker med påskeblomster til å pynte
opp innendørs, og pakker med vårblomster som tåler å stå ute selv om det blir en frostnatt eller to. Pakkene kan bestilles for hjemlevering eller hentes i butikken. Bestill på mestergrønn.no eller ta kontakt
med vårt kundesenter på tlf. 800 80 111.

Artikkelen ble første gang publisert april 2021

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22