Gavetips til konfirmanten fra Christiania Belysning

Leselampe
Leselampe
Vegglampe med USB
Vegglampe med USB
Oppladbar bordlampe
Djay taklampe
Eos taklampe
Eos taklampe
Dekorasjoner
Dekorasjoner

Det er ikke alltid så lett å velge gaver til en konfirmant, enten du er fadder, besteforelder, søsken eller forelder. Her er våre tips til konfirmasjonsgaver.

Kule skrivebordslamper

En god leselampe har konfirmanten glede av i utrolig mange år. Godt leselys når du gjør lekser, studerer og jobber kreativt hjelper med å holde konsentrasjonen, og sparer øynene fra å bli slitne. Vi har et stort utvalg skrivebordslamper som passer ypperlig til ungdom og unge voksne - noe til enhver smak.

En god leselampe på skrivebordet er gull verdt. Finner du riktig skrivebordslampe vil den raskt bli din beste studievenn.

Leselamper gir rettet og mye lys med gjerne god spredning av lyset. Hvor stor spredning du trenger avhenger av arbeidsområdet ditt.

Vegglamper med USB

Vegglampe med USB-uttak er superpraktisk ved siden av sengen. En perfekt leselampe hvis du mangler eller ikke har plass til nattbord - typisk for studenthybel eller lite soverom. Du kan både lade telefonen og legge boka di på det lille nattbordet.

Oppladbare bordlamper

Fine bærbare bordlamper er et populært gavetips til konfirmanten. Bordlamper som er oppladbare er enkle å ta med og plassere hvor som helst - fra store villaer til små hybler. En søt liten følgesvenn i årene som kommer med flytting, studier og arbeidslivet. Velg et designikon som Panthella eller Flowerpot - eller en moderne nyvinning som Orbit eller Companion.

Flowerpot oppladbar bordlampe kommer i mange flotte farger - både nøytrale og trendy, oppdaterte farger, som årets mest populære farge: Kobolt blå!

Square 1 - skjøteledning med USB

Square 1 fra Avolt er kul, fin og praktisk fordi:

  • Ledningen til Square 1 er 1,8 meter. Perfekt steder du trenger ekstra strømuttak.
  • Det er plass til tre støpsler samt to USB-ledninger.
  • Bunnen av Square 1 skjøteledning er magnetisk og kan festes på medfølgende metallplate. Platen kommer med spesialteip. Dette gjør at du for eksempel kan henge Square 1 på veggen.
  • Square 1 kommer i mange farger. Dette er ikke bare en praktisk dings, men et interiørelement. Velg konfirmantens favoritt!

Med Djay taklampe blir det garantert god stemning på rommet! Takplafonden har innebygget bluetooth-høytaler. Du kan koble mobilen din til høytaleren og spille av musikken du vil. Ikke nok med det - lampen har også mange fargeinnstillinger, og du kan enkelt bytte farge og lage disco.

Eos taklampe

Eos taklampe fra Umage er en favoritt på soverommet. Taklampen er bæredyktig på alle måter og kommer i flere farger og størrelser.

Den passer ypperlig uansett hvilken alder man er i, og skaper en lun og behagelig atmosfære.

Skal du ha Eos taklampe over senga, anbefaler vi å montere den over fotenden av senga.

Dekorasjoner

Pynt til selskap med nydelige lysslynger og lys og skap den perfekte stemningen rundt langbordet!

Dekorasjonene kan brukes i festlige anledninger senere eller som dekor på soverom og etterhvert kanskje i kollektiv eller hybel.

Batterilysene er supersmarte - de ligner levende lys, og er et brannsikkert alternativ. De gir en lun stemning på selskapsbordet.

Tekst og Foto
Christiania Belysning

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00