Tips til Halloween fra Sprell

Barn leker med halloween kostymer på

Er dere klar for en akkurat passe skummel Halloween?

Hos Sprell har de samlet det du trenger for å arrangere en akkurat passe skummel og gøyal fest, enten du skal stelle i stand for små hekser og troll, eller prinsesser og drager.

Tips til feiringen

BINGO: Lag en Halloween-bingo, og la barna finne ulike ting hjemme og krysse av på et ark for funnene de gjør. Premie til den som finner tingene først!

SPØKELSESVANDRING: Lag en liten spøkelsesløype inne eller ute, la barna krype under et bord med teppe over, gjennom spindelnettet av garn som er hengt opp på kryss og tvers i gangen, inn i en hule bak sofaen og klatre opp spøkelsesfjellet til toppen av trappen. Langs veien legger du ut skåler med skummelt godteri eller små oppgaver og spørsmål som må besvares.


Jente løper med halloween kostyme
Halloween fest med barn
Barn har det gøy med halloween kostymer

HALLOWEEN REBUS: Lag en skummel rebus eller gåte og la barna finne løsningen – premien er halloweengodis!

SKUMMELT GODT SNOP: Bak skumle muffins – grønn konditorfarge gjør de litt ekle å se på, men gode å spise. Legg en gummigodis-mark nederst i saftglasset.

HANSKEGODIS: Server godteri i en engangshanske. Det er litt ekkelt å plukke opp godteriet, men også veldig morsomt!

HENGENDE MARSMALLOWS: Bruk nål og trå, og tre marsmallows på trådene og lag øyne med rosiner eller tilsvarende. Heng tråden i taket og la marsmellowsene henge ned i rommet. Kul aktivitet er å la barna prøve å spise marsmallowsene uten å bruke hender.

SPINDELNETT ELLER LABYRINT: Heng garnremser ned fra taket eller knyt de sammen som et spindelnett og fest i tak og vegger slik at det fomer en liten labyrint barna skal komme seg gjennom uten å røre. Det samme kan du gjøre med for eksempel toalettpapir.

LYKT: Surr litt gassbind rundt syltetøyglass eller telysholdere, la det være litt glass synlig, her setter du to øyne og vips har du en mummie-lykt.

MALTE STEINER ELLER DORULLER: Mal steiner eller tomme doruller sorte, oransje eller grønne og tegn på skjelettansikt, Batman, hekseansikt eller gresskaransikt.

SMÅSPØKELSER: Du trenger to hvite servietter og litt sort tråd/garn per spøkelse. Krøll sammen en serviett til en ball, brett den andre servietten ut og legg ballen inni, knyt tråden rundt ballen og servietten slik at det blir som et hode. Tegn på øyne. Psst: du kan også bruke kjærlighet på pinne, brett servietten rundt selve kjærligheten og knyt tråden der pinnen begynner.

FESTBORD: Dekorer et skikkelig festbord med duk, kopper og tallerkener med Halloween-motiv. Populære pyntefavoritter er spindelvev, flaggermus, hodeskaller og skjeletter. Og selvfølgelig gresskar!

KOSTYMER: Barn elsker å kle seg ut hele året og hos Sprell finner du kostymene som tåler å bli lekt med gang etter gang!

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo