Vi feirer kjærlighet, mangfold og likeverd

Pride
Pride på Kvaddå
Pride
Kvadrat er stolt sponsor av Skeivå Rogaland Pride
Skeivå
Festivalprogram 2023

Kvadrat er stolt sponsor av Skeivå Rogaland Pride!

I en verden som stadig utvikler seg, er det viktigere enn noensinne å stå sammen og feire kjærlighet, mangfold og likeverd. I dag ønsker vi å dele med deg hvorfor vi på Kvadrat er så lidenskapelig opptatt av å omfavne disse prinsippene.

På Kvadrat er vi opptatt av at alle skal få være den de er. Vi tror på et samfunn hvor forskjeller blir feiret, hvor kjærlighet er grenseløs, og hvor hver enkelt persons unike kvaliteter blir anerkjent og verdsatt. Hver dag strekker vi oss for å skape inkluderende og trygge møteplasser. Vi ønsker å være en påminnelse om at det er plass til alle her, uansett hvor vi kommer fra, hvem vi elsker, eller hvordan vi ser ut.

Historiens største Pride-festival i Rogaland

Årets festival blir historiens største Pride-festival i Rogaland, med spennede arrangementer, debatter, samtaler, konserter, Pride park, shows, Skeiva nattå, og en storslått parade.

Kvadrat i Prideparaden

Kvadrat vil delta i Prideparaden under Rogalands største Pride-festival! Dette er en videreføring av vårt engasjement for kjærlighet, mangfold og likeverd. Vi vil marsjere side om side med våre medmennesker for å vise vår støtte.

Go M.A.D - Make A Difference

Som vi pleier å si: Go M.A.D - Make A Difference. Dette er vår oppfordring til alle i samfunnet. La oss gå ut og gjøre en forskjell i andres liv, spre kjærlighet og aksept, og feire mangfoldet. Vi kan alle være med på å gjøre en forskjell.

Tekst
Ida Amalie Berg Toft, Sr. Markedskoordinator
Foto
Cem Yildiz, Innholdsprodusent