Velkommen til Bolia

Jente sitter i et stort rom
Kaffe blir servert i krus
Mobilløsning med tekst
Gutt leker med digitalt utstyr

Vi er ingen tradisjonell design- og møbelbedrift, vi er på en bæredyktig reise i stadig forandring. En reise mot noe mer og bedre.

Bolia ble etablert i Danmark, og landet er vår største inspirasjonskilde til alt vi gjør. Naturen, materialene rundt oss og den skandinaviske designarven er vi utrolig stolte av. Denne arven er basert på enkelthet, eleganse, håndverk og ærlige materialer. Vi samarbeider med talentfulle internasjonale designere – fra nye talentspirer til anerkjente designstudioer. Uansett hvor i verden designerne våre bor, deler de alle den samme lidenskapen for skandinavisk design, naturmaterialer og flotte kreasjoner – alt skapt i en rolig oase som byr på ro, fordypelse og kreative eventyr.

La Cabra Coffee

Samarbeid kommer i mange former og fasonger. For eksempel er vi på en flott reise med likesinnede håndverkere fra La Cabra Coffee. Ypperlige kaffebrennere som deler vår lidenskap og tankegang. De lager håndverkskaffe, og omtrent som oss foredler, utvikler og innoverer de til resultatet er intet mindre enn perfekt. Hvis du elsker kaffe, kan du jo komme innom butikken i Kvadrat og inspireres av en langsom og nærværende pause med en kopp ferskbrygget økologisk kaffe.

Les mer her!

Lemus x Bolia

Den danske designeren Michael H. Nielsen står bak Bolia Luxe-serien, som bl.a. inkluderer Luxe Soundsystem. Designen er resultatet av et kreativt samarbeid med lydingeniørene hos Lemus, som har skapt prisbelønt og integrert lyd med gjennomtenkte funksjoner som matcher høyeste HiFi-kvalitet i en estetisk profil.

Les mer her!

Sofa sessions

Hvert år inviterer vi talentfulle DJ-er for å by på en musikalsk godbit, der sofaene våre fungerer som det estetiske bakteppet, godt støttet av et musikalsk eventyr der DJ-ens signaturlydunivers utspiller seg. Du kan glede deg over våre nyeste sofa sessions her, og få din egen private DJ-session rett inn i hjemmet ditt.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00