Med baby på Kvadrat: En praktisk guide

Mor sitter med baby
Parkeringsplass
Familieparkering finner du både ved hovedinngang C og i p-hus plan i nordbygget

På Kvadrat er det godt tilrettelagt for at både du og babyen skal ha det behagelig og enkelt.

For å gjøre det lettere for deg, og for å forberede besøket, har vi laget denne guiden hvor du kan finne informasjon som er nyttig for deg som besøker oss sammen med baby.

Familieparkering

I noen situasjoner kan det være godt med litt ekstra plass, derfor har vi reservert ekstra romslige parkeringsplasser på strategiske steder (nær innganger) for familier som kommer med bil.

Behagelig amme- og stellerom

Vi har innredet et flott amme- og stellerom reservert for babyer og deres følge. Dette er en sone for deg som vil amme, gi flaske, skifte bleie eller ta en pause med baby. Her er det også mikrobølgeovn hvor du kan varme barnemat. Du finner amme- og stellerommet under Matværket v/ toalettene. I tillegg finner du stellerom (stellebord og vask i samme rom) ved toalettene i alle etasjer.

Sittegrupper

Det finnes flere sittegrupper rundt på senteret hvor du kan sette deg ned når dere trenger en pust i bakken. Sittegruppene finner du med tette intervaller i alle etasjer.

Romslige heiser

Det er mange heiser med god plass til barnevogn på Kvadrat.

Gratis utlån av oppbevaringsbokser

Oppbevaringsbokser finner du ved siden av Deja Vu (hovedinngang C) i 1. etasje sør og i inngang E ved Vinmonopolet i nord.

Spennende lekeplasser inne og ute

Du finner en morsom balansepark for barn i 2.et sørbygget, og en større utendørs lekeplass like utenfor hovedinngang C. De store barna (voksne) har også lov å delta i leken!

Jente leker ute
Forleder med baby på kafe
Baby i en trillevogn

Kaféer som passer for deg med baby

På Kvadrat finnes det hele 23 serveringssteder. Alle steder som har mulighet vil varme opp babymat for deg, dersom du spør. Du er velkommen til å ta med deg barnevogner på alle kaféene og restaurantene (såfremt det ikke hindrer rømningsveier). Dersom du bærer babyen i sjal eller bæresele og vil legge en sovende baby ned på en sofa når du spiser, har du mulighet på følgende spisesteder: Starbucks, Steam Kaffebar, Egon, Cantina Mexicana. Hvis du er en del av et større følge, kan foodcourten i nordbygget (2.etg) være et godt alternativ. I foodcourten finner du flere gode spisesteder, så her er det bare å ta for seg og finne sin favoritt.

Butikker med alt du trenger til babyen

På Kvadrat finner du mange butikker med klær til baby, som for eksempel H&M, Lindex Kids, Babycare, Brando Kids, Newbie, Cubus og Capone Kids. Leker og annet utstyr finner du på Babycare og Sprell. Trenger du bleier eller babymat finner du dette på Obs eller Helgø Meny. Kremer og annet utstyr til babyen finner du på Apotek 1 eller Vitus apotek.

Trilletur

Har du et barn som liker å bli trillet? God plass og luftige lokaler gjør det behagelig å ta trilleturen på Kvadrat. Besøker du oss på morgenen kan du nyte at mange andre er på jobb og skole, da er senteret roligere enn senere på dagen. Kanskje dere kan legge det neste barseltreffet til en av de mange kaféene på Kvadrat? Det finnes også fine utendørs turløyper i umiddelbar nærhet, som for eksempel Rundeskogen, som er tilrettelagt for barnevogn. Spør gjerne vårt Turistkontor om veien til Rundeskogen eller om trilletur til gårdene på Stokka – like ved Kvadrat.

Trenger du hjelp når du er på Kvadrat?

Informasjonens ansatte har “sort belte” i Kvadrat, og kan guide deg i riktig retning da de vet hvor alle våre butikker, servicetilbud og tjenester er lokalisert.