Capone kåret til årets klesbutikk i Norge

Fire jenter smiler sammen
Glade ansatte ved Capone & Mrs. Capone Kvadrat, fra venstre Elisa Vagle, Butikksjef Jeanette Rege, Ass. Butikksjef Isabel Kvarme Larsen, Camilla Risøy Hegrestad.
En kvinne mellom to menn
Stolte vinnere av Årets klesbutikk. Fra venstre eier Morten Alstadsæther, Daglig leder av Capone gruppen Merete Gripsgård og eier Leif Hovland.

Capone og Mrs. Capone på Kvadrat ble kåret til årets klesbutikk i 2020.

Det er utrolig kjekt å bli satt pris på!, smiler den daglig leder av Capone gruppen, Merete Gripsgård.

Juryens beskrivelse

Prisen har butikken fått på bakgrunn av høy servicegrad, positiv utvikling, god lønnsomhet, smarte investeringer og medarbeidere med god kunnskap om varene de selger. I juryens begrunnelse heter det:

«Årets butikk preges av mangeårig solid og fornuftig drift og kontrollert vekst. Gode merkevarer, kompetente medarbeidere med god varekunnskap, høy servicegrad og god økonomikontroll er viktige nøkkelord for virksomheten. «Capone-mottaket», hvor kundene møtes på en hyggelig måte av motiverte, serviceinnstilte medarbeidere har blitt et begrep. Bak dette ligger hyppige treningsøkter og tett oppfølging av medarbeiderne, som ivaretas av erfarne avdelingsledere.»

Jobber hver dag for å gi kundene det de vil ha

Daglig leder Gripsgård forteller at Capone stadig jobber for å forbedre seg. - Vi driver i en bransje med små marginer, så det å kunne ha en sunn drift er noe vi har stort fokus på. Hver dag prøver vi å ta smarte valg, ligge et hakk foran kundene, analysere og ta inn de plaggene kundene vil ha.

Jeanette Rege som er leder for butikken er en stor bidragsyter til at vi får denne prisen sammen med medarbeidere, samarbeidspartnere og kunder. Vi føler oss enormt priviligerte som har så mange gode folk med oss – som har vært med oss i mange år. I Capone er vi som one big happy family!, avslutter en tydelig stolt Gripsgård

Stolt senterleder

Det er kjekt at vi har så dedikerte butikkeiere på Kvadrat, forteller senterleder Renate Hjørnevik. – Jeg synes det er flott at Capone blir anerkjent for den gode servicen de yter sine kunder. Capone etterlever virkelig ønskene våre om å legge til rette for gylne øyeblikk og gode opplevelser på Kvadrat.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00