Pliis, kan du hjelpe oss?

Gjennom fire tiår har vi skapt minner på Kvadrat. Nå vil vi samle noen av disse i utstillingen - Mer enn bare shopping i 40 år. Og til det trenger vi din hjelp!

40 år med gode minner

Målet med utstillingen er å fange essensen av hva Kvadrat har betydd for folk gjennom de siste 40 årene. Hvilke Kvadrat-minner har du? Kanskje du var med på åpningen? Kanskje du har liggende noen reklameartikler med Kvadrat-logo? Kanskje du har hatt en spesiell shoppingopplevelse, eller smakt på en uforglemmelig rett på en av restaurantene? Eller kanskje du husker den høyteknologiske simulatoren eller pulserende spillehallen fra nittitallet? Eller kanskje du har møtt en kjendis eller noen som betyr noe spesielt for deg her?

Slik kan du bidra

Ønsker du å bidra til utstillingen? Det er enkelt! Du kan sende oss noen ord på e-post til marked.kvadrat@olavthon.no, eller du kan levere fysiske gjenstander personlig på kundesenteret ved Sport Outlet. Frist for innlevering er torsdag 16. mai.

Og du – det du leverer trenger nødvendigvis ikke være så gammelt. Det kan til og med være fra i år, så lenge det betyr noe for deg! Dersom du låner oss en gjenstand til utstillingen kan du være trygg på at den vil bli godt ivaretatt og returnert til deg når utstillingen er avsluttet.

Her er noen eksempler på hva du kan bidra med:

• Bilder / fotografier

• Filmopptak

• Gjenstander du har kjøpt på Kvadrat

• Reklameartikler med Kvadrat-logo

• Personlige beskrivelser av minnene dine