Lindex lanserer Pink Collection

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Tidligere år har Lindex samarbeidet med internasjonale designere som Missoni, Matthew Williamson og Jean Paul Gaultier, men i år står Lindex’ eget designteam bak kolleksjonen som har fått navnet Pink Collection.

”Vi ga våre designere i oppdrag å skape årets designkolleksjon og resultatet ble Pink Collection – en moderne, feminin og sterk konseptuell kolleksjon med nøye utvalgte plagg og tilbehør i en spennende fargeskala. Det føles fantastisk å kunne bidra til kampen mot brystkreft med vår egen design i år”, sier Annika Hedin, designsjef i Lindex.

Pink Collection inneholder 19 plagg og tilbehør i myke, strikkede og vevde materialer, i en skala av høstens viktigste motefarge, fra dyp vinrød til lys rosa. Til kolleksjonen hører også et rosa armbånd, Pink Bracelet, der hele overskuddet doneres til Kreftforeningens Rosa sløyfe-aksjon. Armbåndet, som er i skinn og metall, er tilvirket i Sverige og det er benyttet miljøvennlig garving. Under ser dere et utdrag av noen av godbitene fra kolleksjonen.

Tekst & foto: Lindex

lindex-pink-collection-2016-24 lindex-pink-collection-2016-36 lindex-pink-collection-2016-35 lindex-pink-collection-2016-25 lindex-pink-collection-2016-26 lindex-pink-collection-2016-27
Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Åpent i dag
10-21