Cantina Mexicana

Servitør Cantina Mexicana

Mexicana er en restaurantcafé på Kvadrat som med sine over 30 års drift er et godt innarbeidet merkenavn for de som handler på Kvadrat.

Servitør deltid

Vi søker én utadvendt og sprudlende servitør som kan veksle på å jobbe dag og kveld. Søkerne må være fylt atten år, blid og oppmerksom. Søkere med førerkort vil bli prioritert.

Vi søker etter én servitør som kan jobbe godt både selvstendig og med andre til deltidsstilling. Menyen er inspirert av Mexico og inneholder et godt utvalg av mexicanske retter tilpasset en hektisk hverdag på et av Norges største kjøpesenter. Som servitør på Mexicana vil du være bedriftens ansikt utad og være ansvarlig for at våre gjester trives. Arbeidsdagen består av gjestekontakt, ta bestilling av gjestene, yte service, rydde bord, ta oppvask og være ansvarlig for at gjestene våre får en god opplevelse under sitt besøk. Vi søker noen som er utadvendte og kan hjelpe oss med å videreføre vår gode gjestebehandling. Senterets åpningstid er 10-21 man-fre og 10-18 lør, noe som innebærer fri hver søndag utenom desember. I desember holder senteret åpent til 22 på hverdager samt 14-19 på søndager.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Praksis: Tidligere erfaring er ønskelig, men ikke påkrevd da full opplæring vil bli gitt. Lønn etter avtale.

Kompetanse: Norsk bokmål, må beherske norsk skriftlig og muntlig

ANNEN INFO:

Søknaden merkes: Søknad deltid

Om stillingen

Stillingstittel
Servitør deltid Cantina Mexicana
Stillingstype
Deltid
Omfang
Deltid
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Nettside
Besøk nettsted
Kontaktperson
Odd Thorleif Lande

Søk på stillingen